mamaplus

Doina Sulac face destăinuiri: ”Cea mai mare dorință a mea este să mai am un copilaș”

-
//
10.03.2020

Interpreta de muzică populară Doina Sulac a devenit mamă la vârsta de 17 ani și spune că venirea pe lume a fiicei sale i-a schimbat radical viața. Astăzi, fiica ei Nicoleta are aproape 15 ani, este o adolescentă activă, studiază pianul și, mai nou, face sport pentru că Doina zice că-i cam ”zdrăvănuță”. Dincolo de toate acestea, artista se mândrește mult cu succesele fiicei sale, dar totuși și-ar dori să resimtă fiorii maternității.

„Mi-aș dori un copilaș, dar toate vin la timpul lor... Viața mea privată o țin departe de camere. Niciodată nu m-am uitat la critici și am mers înainte.”, spune Doina. 

Despre tatăl Nicoletei, Doina preferă să nu vorbească, pentru că în prezent el nu comunică cu fetița și fiecare își vede de viața lui. Interpreta mărturisește că este mamă singură şi că, de sărbători, Nicoleta primeşte cadouri de la prietenii săi, dar nicidecum de la tatăl său, vioristul Ion Cipilencu.

Chiar și așa, Doina zice că a avut mare noroc de ajutorul mamei în creșterea și educarea fiicei sale, iar acum sunt cele mai bune prietene și fac totul împreună. Unde mai dai că Nicoleta îi seamănă foarte mult.

”Fiica mea este o foarte ambițioasă pentru că este zodia Taur, fiind născută pe 28 aprilie. E cam greu să o ții în frâu, pentru că atunci când își pune ceva în plan neapărat îl duce până la final. Nicoleta are un caracter puternic, iar la chip îmi seamănă mie. Are un păr des și lung, iar uneori chiar o invidiez. Îmi ia uneori cosmeticele, parfumurile, chiar dacă-i zic că nu-i timpul pentru machiaj. Ea este un copil bine educat, nu a văzut în casa noastră niciun bărbat, a crescut într-un mediu religios. Îmi pare rău că deseori uit să-i spun că o iubesc...”, a declarat Doina în cadrul emisiunii ”Între Noi”.

Deși este foarte rezervată și nu vorbește niciodată despre viața sa personală, Doina a publicat recent un mesaj foarte sugestiv, în care spune exact ce simte în această privință.

”Probabil acum câțiva ani în urmă îmi doream să am alături neapărat un bărbat care să aibă neapărat un statut, nu știu de care și așa mai departe. Acum pur și simplu îmi doresc un bărbat, alături de care să îmbătrânesc frumos… Singuratatea nu este prietena ta, ea poate să îți fie un refugiu în care am vrea să ne petrecem unele clipe, ori zile grave, până ea începe a-ți deveni soră. Dumnezeu a lăsat bărbatul și femeia prin puterea, ca doar împreună să se poată spune: “Om”, “ființă” “divinitate” “continuitate”. Aștept…. of, și ce oare aștept? Aștept clipa și ziua când voi fi și mă voi simți cu adevărat iubită!”, scria Doina.

mamaplus
mamaplus