Atunci când nu este voie, dar totuși se poate - PicTub le permite în mod oficial copiilor să deseneze pe pereți! Echipa Mamaplus a testat un produs grozav - un poster gigant de colorat (100 cm × 70 cm) și vă povestim în continuare toate detaliile și impresiile noastre.

Dorința interzisă a tuturor copiilor între 3 și 99 de ani este să dea frâu liber imaginației, iar mama să nu aibă nicio obiecție. Sună cunoscut, nu? Haideți repejor să desenăm împreună pe pereți!
 

Producătorul autohton PicTub te ajută să transformi orice spațiu din casă într-un colț de creație impresionant.

Posterul uriaș de colorat poate fi așternut pe podea sau fixat pe perete. Mămicile și tăticii nu ar trebui să-și facă griji în privința urmelor, pentru că posterele de colorat PicTub sunt create dintr-o hârtie specială prin care carioca nu trece. Iar lipiciul dublu din set nu lasă semne pe suprafețe și poate fi înlăturat cu ușurință.

Așa spune producătorul, iar noi vom verifica imediat acest lucru.

mamaplus

De unde începem?

Începem cu despachetarea, pentru că și această etapă face parte din magia PicTub!

Tubul realizat din carton gros protejează posterul în timpul transportării, astfel încât să nu fie șifonat întâmplător de mânuțele mici sau de curierul neglijent. Ulterior, tubul poate fi folosit pentru păstrarea lucrărilor artistice ale copilului, iar designul colorat se va încadra perfect în camera lui.

Continuăm cu mesajul de salut. Pare un fleac, dar e foarte util. Cine din voi mai adoră momentul în care vânzătorul îl salută pe client? Nouă ne place foarte mult.

Posterul este legat cu o sfoară specială și un pandantiv drăguț din lemn. Apropo, avem un lifehack pentru voi — pentru ca ulterior să vă fie comod să scoateți desenele sau posterul din tub, legați-le cu un elastic înainte de a le depozita.

În tub veți mai găsi și un lipici special pentru fixarea posterului pe perete. Nu economisiți și folosiți toate benzile. Astfel, posterul de colorat se va fixa mai bine de perete și nu va cădea la un moment dat.

Pe final, partea cea mai importantă - posterul de colorat. Este foarte plăcut la atingere, hârtia având o suprafața netedă și lucioasă. E mult mai groasă decât cea obișnuită și chiar nu absoarbe cerneala de cariocă. Fără nicio grijă o puteți lipi direct pe tapet.

Desenul care are un contur clar și bine definit nu va interfera cu alte elemente, iar asta înseamnă că lucrarea va arăta impecabil. Va fi un mare avantaj, mai ales dacă este vorba despre copii mai mici care nu manevrează bine carioca.

Cariocile sunt incluse în set, fiind 12 la număr și ambalate într-o pungă de bumbac. Fabricat în Germania de brandul Schneider. Culorile sunt intense, iar înclinarea potrivită vă permite să reglați lățimea liniilor. Se spală ușor. Chiar dacă am fost sceptici în privința faptului că vor aluneca prea rapid pe hârtia netedă și lucioasă, nu s-a întâmplat asta, pentru că aceste culori se usucă instant, nu se absorb și nu murdăresc mâinile copilului. +1 la Karma PicTub!

mamaplus

Verdictul nostru - BUN DE UTILIZAT.

Distracție garantată pentru copii și adulți (de ce să ne ascundem după deget - posterele de colorat sunt un remediu antistres foarte bun!). Desenul este fixat pe perete și, datorită acestui fapt, va fi în vizorul tuturor, iar asta înseamnă că poți să te întorci la el oricând dorești și să-i implici și pe copii, chiar dacă nu pot să se concentreze pe o anumită activitate mai mult timp. Atunci când termină de executat o astfel de lucrare amplă, copilul va fi mândru de reușita sa, la fel și părinții. Este o alegere perfectă pentru sporirea încrederii în sine și a perseverenței.

mamaplus
mamaplus

Pe final, le dăm niște indicii celor care își doresc să cumpere acest poster magic.

Preț: 350 lei. Până la sfârșitul lunii iulie, cei de la Papadee au lansat o ofertă, iar prețul cu reducere este de numai 300 de lei.

Tematica: două desene la alegere – „Supereroi” și “Povești”. Sunt potrivite atât pentru băieți, cât și pentru fete. Pe fiecare dintre ele sunt eroiii pe care copiii îi cunosc foarte bine. Jocul împreună cu copilul este un bonus plăcut.

Unde și cum să achiziționezi: în magazinul online Papadee.md. Comenzile se livrează în Chișinău și pe teritoriul țării.

Paginile PicTub pe rețelele sociale:

Facebook 
Instagram

Scrieți un mesaj privat în cazul în care aveți niște întrebări.

Vă recomandăm cu sinceritate!

mamaplus
mamaplus

Jucării educative, ecologice și sigure, care se potrivesc atât copiilor cât și adulților. Haine stilate pentru copii.

Magazin online
Telefon: (+373) 78 78 01 10
E-mail: kinderengroup@gmail.com
Facebook
Instagram