Scoatem petele de fructe și sucuri de pe hăinuțele micuților

A venit, în sfârșit, timpul fructelor și legumelor proaspete. Micuții înfulecă cu mare încântare fructe și beau sucuri proaspăt stoarse. Cât de plăcut este să îi privești! Dar nu toți părinții sunt de acord cu această afirmație, pentru că atunci când micuții mănâncă fructe și beau sucuri, toate hăinuțele lor curate și călcate se murdăresc. Iar după cum se știe, nu toate produsele de curățat permit îndepărtarea petelor de fructe fără a aduce prejudicii organismului sensibil al copiilor.

Scoatem petele de fructe și sucuri de pe hăinuțele micuților

Dar căutările frenetice a unui produs eficient de îndepărtare a petelor pentru hăinuțele copiilor au luat sfârșit! Linia de produse „Ушастый нянь” vă oferă un detergent lichid unic pentru spălarea hainelor și lenjeriei copiilor, care se potrivește inclusiv pentru hainele nou-născuților. Acesta îndepărtează cu ușurință murdăria de pe lucrurile din bumbac, in, stofele sintetice, precum și țesăturile combinate.

Avantajele produsului lichid (gel) pentru spălat „Ушастый нянь” constau în faptul că acesta:

  • este special conceput pentru spălarea hainelor copiilor, inclusiv ale nou-născuților;
  • îndepărtează eficient petele specifice copiilor și murdăria la 30-40º С, inclusiv petele de suc, fructe, fructe de pădure, iarbă, ciocolată, sânge;
  • se dizolvă rapid în apă;
  • este îndepărtat complet la clătire;
  • este potrivit atât pentru rufele albe, cât și pentru cele colorate, conținând un complex de protecție a culorilor;
  • este perfect pentru spălarea rufelor întregii familii;
  • nu conține coloranți și clor.

Acum puteți permite micuților dumneavoastră orice distracții, pentru că cel mai important lucru sunt zâmbetele lor fericite, iar „Ушастый Нянь”, la rândul său, va avea grijă de confortul și igiena copilului dumneavoastră.

Scoatem petele de fructe și sucuri de pe hăinuțele micuților