Pielea este cea care îl protejează pe copil de germeni, bacterii și agenți iritanți, reprezentând pentru el un scut de protecție împotriva mediului extern, de aceea trebuie protejată și ajutată să își îndeplinească rolurile esențiale. Tot pielea este responsabilă și de termoreglare și transpirație, dar este și mesagerul lui în lumea care îl înconjoară prin simțul tactil.

Iar pentru că puiul tău este în creștere, trebuie să știi că pielea lui este diferită de cea a unui adult, deoarece se află într-o continuă transformare, mai ales în primul an de viață. Dacă ar fi să o comparăm cu pielea unui adult, vei afla că este cu 30% mai subțire, mai predispusă la apariția iritațiilor și poate să se deshidrateze mai rapid.

Știi, cu siguranță, că la această vârstă pot apărea probleme cutanate serioase: dermatita atopică și celelalte dermatite ale bebelușilor sau simplele iritații, cauzate de diverși factori, însă puiul tău este norocos și are pielea normală, lipsită de problemele specifice vârstei, tocmai de aceea trebuie să alegi produsele de îngrijire care să o hidrateze în mod corespunzător și să îi asigure echilibrul. Chiar dacă bebelușul are pielea normală, aceasta este, prin definiție, fragilă și are nevoie de îngrijire specială.

Recomandare:

ABCDerm Hidratant de la BIODERMA - îngrijire zilnică pentru hidratarea pielii bebelușilor și copiilor mici. Datorită ingredientelor hidratante delicate, acest produs hidratează, catifelează și protejează chiar și pielea cea mai sensibilă. Textura de lapte hidratant este rapid absorbită în piele, iar parfumul delicat îi dă bebelușului o stare generală de bine.

Este recomandată aplicarea o dată sau de 2 ori pe zi, după curățarea pielii în prealabil cu un produs de igienă blând, cu o înaltă toleranță.

mamaplus

Produsul este formulat conform Cartei ABCDerm privind siguranța dermatologică: doze optime și ingrediente active atent monitorizate.

Informații oferite de BIODERMA. Mai multe detalii găsești AICI.

Produsele pot fi cumpărate în rețeaua Farmacia Familiei.