Știi acele zile în care nu reușești nimic, iar curățenia stă prioritar pe lista lucrurilor de făcut și tot nu mai ajungi la ea? Ei bine, cei de la Amazon s-au gândit la tine, astfel încât îți vin în ajutor cu o invenție genială, care cu siguranță îți va fi pe plac.

Dacă crezi că a venit timpul ca bebelușul tău să învețe să o ajute pe mama, n-ai decât să cumperi sau să confecționezi singură un astfel de ”costum al gospodinei/gospodarului” în devenire. Astfel, copilul va învăța ce înseamnă ordinea și curățenia în casă, într-un mod foarte amuzant.

Pijamaua-Mop lansată de cei de la Amazon este fabricată dintr-o stofă plăcută la atingere, astfel încât micuțul să se poată mișca în voie prin casă. Este foarte practică și confortabilă, accesorizată cu microfibre care absorb praful în timp ce copilul se târâie pe jos.

Pielea copilului nu este afectată, iar datorită stofei, nu intră în contact cu germenii mai mult decât ar face-o atunci când merge de-a bușilea. Pijamaua-Mop este potrivită atât băiețeilor, cât și fetițelor.

mamaplus