Protecția solară este esențială pentru protejarea sănătații pielii copiilor, iar aplicarea produselor de fotoprotecție trebuie făcută în mod regulat, ori de câte ori cel mic va petrece timpul în aer liber, la soare. Dar ce soluții există când cel mic este neastâmpărat și nu stă la aplicarea produsului de fotoprotecție pe piele în mod uniform și pe toate zonele care trebuie protejate? Fiecare părinte știe că aici are nevoie de ajutor și de creativitate.

Soluțiile oferite de BIODERMA: 2 produse de protecție solară foarte înaltă, pentru față și corp, special create pentru pielea sensibilă a copiilor, cu forme de aplicare prietenoase pentru prichindei. Produsele din gama Photoderm au forme de spumă jucăușă, lapte colorat și spray, aceștia pot fi aliații oricărei mămici atunci când va veni timpul aplicării soluției, rutina de îngrijire devenind o plăcere chiar și pentru copil.

Photoderm KID Spray SPF 50+, fotoprotecție înaltă sub formă de spray incolor, care stimulează mecanismele naturale de apărare ale pielii. Produsul oferă eficacitate maximă anti-UVA/UVB și împotriva efectelor nocive ale soarelui (arsuri solare, intoleranță solară etc.). Formulă lejeră, care nu lasă urme grase.

mamaplus

Photoderm Kid Lapte colorat SPF 50+, fotoprotecție înaltă sub formă de lapte colorat. Culoarea albastru deschis evidențiază zonele neprotejate și asigură o protecție optimă. Mai mult, culoarea dispare de pe piele la scurt timp după aplicare. Textură plăcută, care nu lasă film gras sau urme pe piele.

mamaplus

În luna august, produsele pot fi procurate cu -30% reducere în Farmacia Familiei.

Informațiile sunt oferite de BIODERMA. Mai multe detalii despre produse găsiți AICI.