Vara – nopțile sunt mai scurte, temperaturile mai ridicate, iar activitățile mai interesante! Deschidem oficial acest sezon cu jocurile de grădină de la Papadee. Joacă Croquet, XO sau ”Hoopla rings” și bucură-te de o distracție pe cinste!

Aceste jocuri includ absolut tot ce ne place: materiale naturale, spiritul jocului și posibilitatea de a vă distra alături de întreaga familie sau prieteni!

CROQUET

mamaplus

Este jocul lui Alice cu regina din ”Alice în Țara Minunilor”. Ce-i drept, vom renunța totuși la flamingo și arici și vom merge pe varianta mai nobilă a acestui joc – cu ciocănașe și bile. Croquetul stimulează dezvoltarea motrică la copii, reacția, vederea, puterea de concentrare și îl învață să-și calculeze corect forțele și consecințele unei lovituri.

Regulile jocului:

Înainte de începerea jocului, un jalon din lemn va fi înfipt sau fixat în pământ sau pe altă suprafață din locul în care bilele vor porni, iar cel de al doilea în locul de destinație. De asemenea, si portițele vor fi fixate pe acest traseu. De asemenea, va fi aleasă ordinea de joc și fiecare jucător (echipă) își va alege culoarea. De cele mai multe ori, pe jaloanele din lemn se găsesc cercuri colorate care indică o ordine clară a jocului.

Scopul jocului este ca fiecare jucător să lovească bila care îi este atribuită și să o treacă prin toate portițele aferente pentru a ajunge la final înaintea celorlalți jucători.

În mod normal, un jucător are voie la o singură lovitură, însă, dacă reușește să treacă mingea printr-o poartă dintr-o lovitură, atunci are voie din nou să lovească.

Dacă mingea unui jucător lovește mingea altui jucător, atunci cel dintâi va primi încă două lovituri suplimentare, având șansa de a influența evoluția adversarului.

mamaplus

Ce conține setul:

 • 4 bite din lemn în formă de ciocănașe;
 • 4 bile pentru patru jucători;
 • 10 porți;
 • cuie speciale din lemn pentru însemnarea locului de start și finish;
 • husă comodă.

Prețul setului la Papadee.md — 750 lei.

Puteți face o comandă AICI

”HOOPLA RINGS”

mamaplus

Dacă ești puternic, îndemânatic și curajos – Hoopla rings sau aruncătorul de inele este exact ceea ce îți trebuie! Este o posibilitate excelentă de a dezvolta acuratețea, agilitatea și coordonarea mișcărilor copilului într-un format de joc distractiv. Puteți juca atât în interiorul locuinței cât și afară.

Regulile de joc:

Pentru a începe jocul este important să creați baza și să introduceți în găuri tijele pe care urmează să aruncați inelele. Punctele se acordă în funcție de dificultatea aruncării - numărul lor este indicat lângă fiecare tijă.

Câștigător va deveni acel jucător care va acumula punctaj maxim.

Copilașii mai mici ar putea avea nevoie de ajutorul adulților pentru calcularea punctelor, iar cei mai mari vor putea să-și exerseze abilitățile matematice.

Ce conține setul:

 • suport cu numerotare
 • tije
 • 5 inele din frânghie

Prețul setului la Papadee.md — 450 lei.
Puteți face o comandă AICI

Jocul X și O

mamaplus

Un joc clasic care ne amintește de copilărie, iar în zilele noastre – spre bucuria copiilor – are dimensiuni gigantice!

Reguli de joc:

Pregătiți suportul de frânghie, pe care sunt indicate pătratele. Stabiliți cine din jucători alege X și cine – O. Jucătorii, pe rând, își pun figurinele în pătratele libere, încercând să construiască un lanț uniform de trei figurine și împiedicându-și inamicul să o facă.

Câștigă acel jucător care reușește să formeze o linie din trei figurine pe verticală, orizontală sau diagonală.

Avantajele acestui joc sunt partidele scurte care nu vor deveni plictisitoare nici pentru cei mai mici jucători.

mamaplus

Ce conține setul:

 • suport trainic din frânghie;
 • 5 figurine O;
 • 5 figurine X.

Prețul setului la Papadee.md — 320 lei.
Puteți face o comandă AICI

Vă dorim distracție plăcută și nu uitați – este importantă participarea, nu neapărat și victoria!

Jucării educative, ecologice și sigure, care se potrivesc atât copiilor cât și adulților. Haine stilate pentru copii.

Magazin online
Telefon: (+373) 78 78 01 10
E-mail: kinderengroup@gmail.com
Facebook
Instagram