Ai un bebeluș sau un toddler activ? Specialiștii recomandă să montezi o barieră de protecție pentru pat pentru ca micuțul tău să își poată consuma energia în siguranță. Protecțiile realizate pentru a fi instalate pe perimetrul patului asigură un mediu de odihnă și de joacă perfect pentru cel mic. Riscurile de cădere de la nivelul saltelei vor fi complet eliminate, iar protecția își va îndeplini rolul pentru care a fost realizată.

Dacă supereroul tău în e capabil de noi mișcări, care l-ar face invidios până și pe Jackie Chan, nu înseamnă că nu există un "bodyguard" care să țină pasul cu el. Barierele de protecție pentru pat sunt soluția perfectă pentru copiii expansivi, fetițe sau băieței. Cu ajutorul acestor echipamente poți transforma patul într-un mediu de poveste, în care, indiferent de rol, se vor simți în siguranță.

În cazul în care întâmpini dificultăți la montarea barierelor, micuțul neacceptând ideea de a avea un spațiu limitat, îi poți explica, tot printr-un joc, că patul a devenit castelul său, iar barierele sunt zidurile de apărare. Pornind de la această povestioară, poți intra alături de el în universul copilăriei, interpretând diverse personaje din desenele animate sau cărțile sale preferate. În această încercare te va susține splendid designul barierelor, multe modele fiind colorate sau imprimate cu elemente grafice amuzante.

Aceste bariere speciale pot fi folosite până la vârsta de 5 ani a copilului. Pentru copilașii mai mari, se folosesc barierele de tip XXL și se ajustează în funcție de înălțime. Acest accesoriu îți va oferi liniștea sufletească dorită, atât atunci când vei dormi împreună cu el, cât și atunci când îl vei lăsa singur în pat. Barierele pentru copii se potrivesc la majoritatea tipurilor de paturi și saltele, iar datorită lungimii mari, acestea asigură protecția pe toată laterala mobilierului.