Masajul nu este doar un răsfăț, ci reprezintă una dintre principalele forme de comunicare a părinților cu bebeluşul în primul an de viață și are numeroase beneficii pentru cel mic.

După ce a petrecut 9 luni în burtică, bebeluşul descoperă mediul în care se află și învață zilnic lucruri noi. Iar pentru că simțurile sale sunt în plină dezvoltare, pielea este cea care îl ajută să o simtă aproape pe cea care i-a dat viață, să se bucure de atingerile pline de dragoste ale părinților și să știe că este protejat și în siguranță.

Ce rol are masajul și de ce este atât de important pentru bebeluș?

  • îmbunătățește circulația sangvină;
  • ajută sistemul imunitar;
  • stimulează digestia;
  • atenuează adesea durerile provocate de colici;
  • datorită masajului, hormonii de creștere se dublează, iar articulațiile devin mai flexibile și mai rezistente;
  • bebelușul devine mai sociabil și este mai liniștit, masajul asigurând un somn profund și îndelungat;
  • prin masaj pielea este hidratată și ajutată să își îndeplinească rolul de protecție, tocmai de aceea trebuie să fie făcut cu produse special create pentru a proteja pielea fragilă a bebelușilor.

Recomandare:

ABCDerm Ulei de corp 200ml de la BIODERMA - ulei relaxant şi hidratant pentru masaj şi/sau baie. Datorită formulei sale, ce conține uleiuri vegetale nutritive bogate în acizi grași esențiali, uleiul de sâmburi de caise și uleiul de floarea-soarelui, ABCDerm Ulei de corp hidratează pielea bebelușilor, o calmează şi o învăluie cu delicatețe.

mamaplus

Produsul este formulat conform Cartei ABCDerm privind siguranța dermatologică: conține doze optime și ingrediente active atent monitorizate. Dozarea se face foarte ușor datorită flaconului prevăzut cu pompiță. Mai mult, produsul poate fi utilizat și direct în apa de baie pentru a compensa efectele de uscare ale apei.

Informațiile au fost oferite de BIODERMA. Mai multe detalii găsești AICI.

Produsele pot fi cumpărate în rețeaua Farmacia Familiei.