Cercetările privind transmiterea și efectele virușilor sunt în desfășurare, dar știm deja că virusul se transmite prin contact direct cu secrețiile respiratorii ale unei persoane infectate (prin tuse și strănut) și prin atingerea suprafețelor contaminate de virus. Virusul poate supraviețui pe diferite suprafețe/ lucruri , de la câteva ore până la câteva zile. Vestea bună? Dezinfectanții CHICCO îl pot ucide. Ce înseamnă acest lucru când vine vorba de casa dumneavoastră și de copilașii voștri?

Curățenia în locuință

O măsură importantă de precauție pentru a reduce riscul infecției este curățarea și dezinfectarea suprafețelor pe care le atingeți frecvent. Fiecare locuință este diferită, dar suprafețele cu care intrați în contact în mod obișnuit sunt: mânerele ușilor, mesele, scaunele, balustradele, suprafețele din bucătărie și baie, robinetele, toaletele, întrerupătoarele electrice, telefoanele mobile, calculatoarele, tabletele, tastaturile, telecomenzile și jucăriile preferate. 

Pentru a le veni în ajutor părinților, Laboratorul Chicco a inovat 3 produse care vă pot ajuta să mențineți locuința și lucrurile (jucării, biberoane, suzete, accesoriile) cu care interacționează copilașul.

Ce folosim pentru a curăța și dezinfecta?

Dezinfectant Chicco cu spectru larg de utilizare, recomandat pentru copilași încă de la naștere

mamaplus

Lichid dezinfectant cu putere mare de igienizare, eficient împotriva bacteriilor, fungilor și virusurilor, pentru decontaminare microbiană a tuturor obiectelor cu care copilul intră în contact, inclusiv din plastic și metal. La fel poate fi utilizat pentru clătirea fructelor și legumelor .

Utilizare: Diluați la 2% concentrație, umpleți măsura - capacul la primul marcaj pentru fiecare litru de apă. Timp de acțiune: 60 minute. Dezinfectarea se produce numai în condiții de curățenie a produsului. Introduceți obiectele spălate în soluția obținută pentru 30-60 minute. Fructele sau legumele se introduc în soluție pentru 1-2 min. Spălați-vă pe mâini înainte de a scoate obiectele. Clătiți cu apă potabilă din abundență. Soluția poate fi reutilizată timp de 24 ore. 

Soluție vegană Chicco de curățare antibacteriană, cu pulverizator, multiple suprafețe

mamaplus

Termenul "vegan" semnifică faptul că nu există niciun ingredient de origine animală în produsul respectiv. Un alt aspect important îl constituie faptul că produsele vegane nu au fost testate pe animale.

Caracteristici și beneficii:

  • Compoziția sa - 99% ingrediente naturale, nu conține parfum, coloranți, Nichel, Chrom și Cobalt.
  • Ideală pentru curățarea tuturor suprafețelor cu care intră copilul în contact (bucătărie, baie, scaun de masă, măsuța de joacă, etc.)
  • Toate produsele Chicco sunt testate dermatologic.
  • Soluția este îmbogățită cu extract de ceai verde care are proprietăți antibacteriene și are impact redus asupra mediului.

Detergent Chicco pentru biberoane și vesela bebelușului

mamaplus

Formula specială de curățare, concepută pentru igienizarea biberoanelor, suzetelor și tuturor accesoriilor care implică hrănirea bebelușilor și copiilor mai mari. Conține ingrediente de origine naturală.

Produsul îndepărtează petele, lăsând produsele curate și igienizate, este absolut fără miros și nu conține coloranți, DIOXANE. Testat împotriva nichelului și la fel este testat dermatologic pentru pielea sensibilă.

Produsele Chicco pot fi găsite în rețeaua Farmacia Familiei!