Știți și voi acel moment decisiv când ai adormit bebelușul, l-ai mai verificat de vreo două ori și, când numai intri în camera de duș, auzi din nou scâncete. Chiar dacă pare o misiune dificilă, o mămică a împărtășit un truc care chiar funcționează!

Fiecare bebeluș își dorește să fie atins și mângâiat. De fapt bebelușul preferă pur și simplu să fie cu mami sau tati non-stop, să fie purtat sau să se culce cu ei... Acest atașament este o etapă normal în dezvoltarea copilului. Dar este o provocare uneori. Pentru că, trebuie să recunoaștem, în acest fel mami nu mai are timp pentru ea și da, asta include și o vizită la toaletă - pentru că, de îndată ce vei lăsa singur bebelușul o vreme, va începe să plângă. Iar adormitul în special este o dramă, pentru că adormitul poate dura chiar ore și de multe ori nu poți să mai faci absolut nimic.

Trucul ei este foarte simplu: umpleți o mănușă de uz casnic cu aer și legați-o cu o bandă de cauciuc. Puneți mănușa pe burtica bebelușului și gata! În acest fel, bebelușul se va simți în siguranță și va dormi bine. E timpul să beți o ceașcă de cafea sau să mergeți la toaletă cu o revistă.

mamaplus

„Am ajuns chiar să fac un duș”, spune mămica în cauză pe site-ul australian News.com.au. „Fiica mea Olivia este foarte atașată în ultima vreme, ceea ce face dificil să fac ceva pentru mine. Am încercat acest truc și funcționează, uimitor!”

Ce zici, încerci și tu acest truc ingenios?