Copilul tău a început şcoala, presiunea temelor pentru acasă devine din ce în ce mai simţită, sarcinile îl năvălesc şi vezi că se confruntă cu un deficit de atenţie şi de concentrare? Ei bine, trebuie să ştii că îl poţi ajuta! Preparatul complex natural german Kindinorm contribuie la îmbunătăţirea capacităţii de învățare și concentrare la copii şi adolescenţi. Acest medicament reduce din hiperactivitate şi corectează dereglările cognitive la copii.

Copilul tău se confruntă cu probleme de învăţare şi concentrare? Vezi cum îl poţi ajuta

Tulburările de concentrare şi deficitul de atenţie la copii pot fi cauzate de surmenaj, precum și de activitatea excesivă.

Cum se manifestă?

Copilul este în continuă mișcare, nu poate sta așezat pentru mult timp, vorbește mult, întrerupe fără să audă ce vorbesc ceilalți, se distrage ușor de la ocupația sa în favoarea stimulilor externi. Totodată, şcolarul ar putea face un număr mare de erori întâmplătoare în temele din clasă sau pe cele pentru acasă şi de multe ori acționează impulsiv fără să se gândească la consecințe.

Remediu eficient

Pentru a deveni mai concentrat și mai atent, pentru a îmbunătăți capacitatea de învățare și a reduce activitatea excesivă, poți administra copilul tău preparatul complex natural german Kindinorm.

Kindinorm, datorită compoziției sale, îmbunătățește capacitatea de învățare, mărește concentrarea atenției, reduce hiperactivitatea și impulsivitatea, facilitează adaptarea copilului la un mediu ambiant nou. Preparatul poate fi administrat copiilor mai mari de un an și adolescenților. Este foarte important faptul că Kindinorm  are o compoziție naturală, nu este un medicament psihotrop (neuroleptic, sedativ), și, prin urmare, nu are reacții adverse caracteristice acestora.

Copilul tău se confruntă cu probleme de învăţare şi concentrare? Vezi cum îl poţi ajuta

Mod de administrare

Medicamentul este prescris pentru tratamentul pacienților cu vârsta cuprinsă între un an şi doisprezece ani sau mai în vârstă.

  • Copiii cu vârsta 1-5 ani – câte 2 granule de 1-3 ori pe zi
  • Copiii cu vârsta 6-11 ani – câte 3 granule de 1-3 ori pe zi
  • Adulţii şi copiii cu vârsta de peste 12 ani - câte 5 granule de 1-3 ori pe zi

Frecvența de administrare a medicamentului poate fi redusă după îmbunătățirea stării pacientului.

Atenţie! Înainte de utilizare, citiți instrucțiunile și consultați medicul dumneavoastră. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Automedicația poate fi dăunătoare.

Kindinorm  – o metodă contemporană de educare a unui copil fericit și de succes!

P.