mamaplus

De ce se trezesc bebelușii brusc și plâng puternic. Uite care sunt motivele

0
//
14.03.2019

De obicei părinții suferă de insomnii din cauza că bebelușii lor plâng noaptea. Dacă sunteți părinte este bine să știți că nou-născutul nu se trezește brusc la fel ca un copil mai mare. În general, doarme multe ore pe zi, trezindu-se doar în momentele în care ii este foame.

mamaplus

Motivele pentru care bebelușii se trezesc noaptea brusc plâgând

Foamea

În general, nou-născuții exprimă aceasta nevoie prin strigăte bruste ca o modalitate de a anunța că este timpul pentru a fi hrăniți. Unii bebeluși se trezesc la fiecare două sau trei ore.

Disconfort în mediul lui

Copilul se poate trezi brusc din somn dacă îl deranjeaza ceva, fie ii este frig, fie ii este sete sau există un element perturbător în cameră în care doarme. Pentru a evita acest lucru, părinții ar trebui să aibă grijă în ce condiții doarme bebelușul.

mamaplus

Poziție incomodă de somn

Copiii trebuie sa aibă o poziție de somn puțin înclinată. Dacă sunt agitați în timpul somnului, își pot schimba brusc poziția și vor adopta una care le va determina dureri la mâini sau picioare.

Nu toți copiii își exprima emoțiile sau sentimentele în același mod, astfel încât părinții au o mare responsabilitate sa descifreze mesajele pe care cei mici le transmit prin plâns sau prin limbajul lor corporal.