mamaplus

Cum a scăpat Lavinia Pîrva de cele 30 de kg obținute în sarcină și cum își întreține silueta

0
//
22.11.2021

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Junior, este cunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase cântărețe din România. Multe femei s-au întrebat cum a reușit aceasta să își recapete silueta și cum își întreține frumusețea, cu atât mai mult cu cât a reușit să piardă și cele aproximativ 30 de kilograme acumulate în timpul sarcinii.

Vedeta în vârstă de 39 de ani spune că a slăbit cu ușurință, pentru că o bună parte din surplusul de kilograme s-ar fi datorat retenției de apă.

„Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari", a spus Lavinia Pîrva.

De asemenea, ea mai mărturisește că totuși în toată această perioadă de revenire la greutatea dorită nu a mâncat haotic, ci a avut o dietă săracă în calorii, dar organizată și bogată în vitamine și nutrienți importanți atât pentru ea, cât și pentru bebeluș.

„Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar). Mișcare: minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu", a spus Lavinia.

Lavinia Pîrva susține, de asemenea, că face mult sport și că acesta reprezintă, de fapt, secretul său, căci în privința alimentației nu este cea mai strictă, declarându-se o pofticioasă.

În prezent, Lavinia Pîrva ne suprinde cu silueta și frumusețea sa, afișând o femeie care nu își arată deloc vârsta, părând cu mulți ani mai tânără.

mamaplus