mamaplus

Cum arată Doina Stratan la o lună de când a născut al doilea copil

-
//
14.07.2021

Frumoasa bloggeriță Doina Stratan este o fire foarte activă și poate că anume asta o ajută mereu să fie în formă și să arate impecabil. Deși ascunde multe detalii de ochii lumii, Doina arată superb la o lună și o săptămână de când a devenit mamă de băiat. 

mamaplus

Doina spune că apelează la ședințele de masaj pentru a-și reveni la silueta de odinioară, iar faptul că este acum mamă a doi copii îi va oferi energie dublă pentru a atinge acest scop. Chiar dacă e mai dificil cu somnul, Doina spune că micuțul o lasă să doarmă în timpul nopții.

mamaplus

Timur este un băiețel cuminte și liniștit, iar recent a avut parte de prima petrecere dată în cinstea sa. Mai mult decât atât, Doina nu a ezitat să-i organizeze și o ședință foto personalizată. 

”Mai dă Doamne așa copii cuminți ca ai mei! Alisa frecventează grădinița, iar Timur este un copil-minune și chiar îmi oferă posibilitatea să merg unde vreau și stă cuminte alături de mine. Vreau acum să-mi cresc copiii cât sunt tânără, cât pot să le ofer energie, dragoste și toată implicarea mea. După asta, viața va arăta pentru că și la 35 de ani poți să faci copii. Dacă deja ai născut o dată, e mai simplu.”, a menționat Doina într-un interviu recent.
 

mamaplus