mamaplus

Cristina Gheiceanu a publicat o poză cu fiica ei de 3 luni și se întreabă cu cine seamănă mai mult

0
//
11.10.2021

Are două fetițe minunate și peste 200 de mii de urmăritori pe Instagram, iar ținutele fantastice pe care le creează ea sunt preferatele femeilor. Bloggerița Cristina Gheiceanu a devenit mamă pentru a doua oară în luna iunie a acestui an și se declară foarte fericită și împlinită alături de familia ei mare. Deși pe fiica ei mai mare a ales să o țină în umbră în primul an de viață, cu mezina familiei lucrurile stau cu totul altfel. Cristina își afișează bebelușul, iar like-urile nu se lasă așteptate.

În cea mai recentă poză pe care a publicat-o bloggerița pe rețelele sociale o putem admira pe micuța Emily în timp ce zâmbește foarte dulce. ”Aproape ca tatăl său”, a exclamat cineva în dreptul fotografiei.

mamaplus

După ce Cristina și-a întrebat urmăritorii cu cine seamănă mai mult Emily, comentatorii s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii afirmă că fetița seamănă leit cu Ovidiu, alții sunt de părere că e copia mamei. Până la urmă, înfățișarea copilașilor se schimbă mult pe măsură ce cresc, iar sănătatea și energia pozitivă pe care o emană sunt mai presus de orice.

mamaplus

”Mi-aș dori să fie cele mai bune prietene. Ce pot să vă spun acum e că bebelușii diferă mult între ei și ceea ce am aplicat în practică la primul copil, nu mai funcționează acum. Chiar dacă e greu cu un toddler și un bebeluș, nu am dreptul să mă plâng. O am alături de mama mea, Ovidiu își dedică tot timpul său liber copiilor. Am toată admirația pentru femeile care își cresc copiii singure. Nu contează câți anume. Ele sunt eroine adevărate!”, a scris Cristina Gheiceanu pe Instagram.

mamaplus

Menționăm că Cristina Gheiceanu și Ovidiu Mendizov formează un cuplu de mai bine de 9 ani.