mamaplus

Cristina Croitoru și-a arătat în premieră mezinul. Arthur e copia tăticului său!

-
//
18.05.2020

Băiețelul cel mic al interpretei Cristina Croitoru are aproape 8 luni, dar este deja un flăcău în toată legea! Prima imagine cu Arthur au fost publicată la începutul lunii martie, când a fost organizată cumetria sa.

mamaplus

Deși sunt departe de casă de ani buni, pentru că s-au stabilit la Chicago, SUA, Cristina își împărtășește cele mai importante evenimente din viața sa pe rețelele sociale. Într-un interviu anterior pentru Mamaplus.md ea a povestit puțin și despre relația dintre băiețeii săi. Menționăm că cel mai mare se numește Alexander și are 3 anișori.

”Fratele mai mare este cel mai fericit, el stă doar lângă Arthur. Vrea să îl hrănească, să îl țină în brațe, să îl sărute. Nu-l pot lua de lângă el...”, mărturisește Cristina.

Cel mic este într-adevăr o dulceață de băiat, iar în cea mai recentă imagine publicată de Cristina este de-a dreptul adorabil și putem spune cu certitudine că-i leit tăticul său.

mamaplus

Menționăm că Cristina Croitoru și Alexandru Celcinschi s-au căsătorit acum 5 ani pe 15 noiembrie. Cei doi au emigrat în Statele Unite ale Americii aproximativ 3 ani în urmă.

mamaplus