mamaplus

Cristina Croitoru, o mămică împlinită: ”Arthur al nostru face un anișor!”

-
//
28.09.2020

Anul trecut, pe 27 septembrie, vă anunțam în exclusivitate că interpreta Cristina Croioru a devenit din nou mămică de băiat. Arthur s-a născut din multă dragoste și a fost un copil așteptat. La un an de la nașterea micuțului, părinții au decis să dea o petrecere pe litoralul din Turcia, întrucât se află în vacanță.

Cu ocazia primului anișor împlinit, Cristina a publicat în premieră o poză făcută chiar în ziua în care fiul său a venit pe lume.

mamaplus

”Arthur al nostru astăzi face 1 anișor! Doamne cât de repede a trecut un an... Parcă mai ieri mă temeam să nu-l rănesc cumva când îl luam în brațe iar astăzi deja un an. La Mulți Ani iubirea noastră, cafeaua noastră care ne ține toată ziua în picioare și doar după 21:00 ne dă voie să ne relaxăm. Noi cu tati și Alex te iubim la infinit, îți vom fi mereu alături și te vom iubi necondiționat! Fii sănătos scumpul nostru!”, a scris Cristina pe rețelele sociale

mamaplus

Menționăm că interpreta Cristina Croitoru mai are un băiețel de 4 anișori, care se numește Alexander. Familia este stabilită de câțiva ani în statul american Chicago.

mamaplus