mamaplus

Cornelia Ștefăneț: ”Nu vreau ca apariția unui copil să strice relația mea cu Alexandra și Marcel”

0
//
10.06.2021

Interpreta Cornelia Ștefăneț este o mamă grijulie și mândră de reușitele fiicei sale în vârstă de 6 ani. Alexandra urmează să meargă în acest an în clasa întâi, iar noua etapă din viața fiicei sale îi dă fiori. Chiar dacă fetița va merge la o școală cu profil muzical, Cornelia spune că o vede în viitor actriță sau prezentatoare TV. Artista a mai mărturisit că își dorește încă un copil, însă la mijloc sunt niște detalii care o pun pe gânduri deocamdată.

Despre relația cu fiica Alexandra, Cornelia spune că este bazată pe prietenie și este foarte bucuroasă că se întâmplă asta, pentru că în copilărie nu prea a avut parte de astfel de momente.

”În cazul meu, eu cu mămica mea eram mai distanțate, așa a fost educația. La un moment dat a fost așa, după care evident că ne-am apropiat. Mie asta foarte mult mi-a lipsit și am încercat să-i transmit Alexandrei ceea ce mi-a lipsit mie. Eu sunt genul de mamă care o pup și îi spun că o iubesc indiferent de situație și dacă ne-am certat – ea știe de ce ne-am certat, dacă am supărat-o eu – îmi cer scuze.

Încerc să-i explic fiecare moment pentru că noi suntem responsabili de caracterul și viitorul lor, de felul lor de a gândi, de a trăi sau de a visa, de ce nu? Noi suntem un exemplu pentru copii, iar mai ales pentru fete – mamele sunt exemplu. Și atunci, încerc să fiu un exemplu demn de urmat. Evident că am și eu momentele mele, mai ales că sunt și un Scorpion care are un caracter nu tocmai de aur. Încerc să fiu foarte răbdătoare cu ea și zic că rezultatele deja se văd, pentru că este o fetiță care știe să-și apere și părerea, dar știe să fie și respectuoasă cu cei din jur și asta nu poate decât să mă facă cea mai fericită și împlinită mamă.”, a povestit Cornelia într-un interviu televizat.

mamaplus

Mai mult, tânăra mămică și artistă nu exlude ideea de a mai avea un copil.

”Ne mai dorim un copil, dar nu sunt însărcinată! Noi planificăm, dar vedem... Noi și pe Alexandra am planificat-o vreo trei ani, dar când a vrut ea atunci a venit. Ne dorim foarte mult încă un copil. Marcel își dorește foarte mult, iar eu cumva sunt încă pe gânduri, pentru că sunt într-o perioadă de ascensiune în muzică și vreau să reușesc. Nu-s eu genul de femeie care stă acasă, dar oricum o să stau acasă câteva luni, pentru că este alăptatul, nopțile nedormite, un copil care merge la școală. Sunt o fire foarte organizată și, dacă ceva nu-mi iese, încep să mă stresez foarte tare. Nu vreau ca apariția unui copil să schimbe cumva relația mea cu Alexandra și Marcel. Vreau să fie în continuare o relație frumoasă și liniștită.”, a mai adăugat Cornelia Ștefăneț.

mamaplus
mamaplus