mamaplus

Cornelia Ștefăneț, despre nașterea fiicei sale Alexandra și dorința de a mai avea un copil

0
//
20.02.2020

Interpreta îndrăgită de foarte multă lume Cornelia Ștefăneț, a oferit în premieră câteva detalii interesante din perioada în care a devenit mămică pentru prima oară. Ea și-a amintit cu emoții mari de prima întâlnire cu fiica sa Alexandra și mărturisește că și-ar mai dori să resimtă acești fiori în viitorul apropiat.

”Am fost o graviduță foarte activă, am adăugat 15 kg pe parcursul sarcinii, nu am avut pofte sau toxicoză și am născut la 38 de săptămâni prin operație de cezariană. Alexandra cântărea la naștere 2,950 kg.”, povestește Cornelia.

Se pare că operația de cezariană și-a lăsat amprenta pe corpul artistei.

”Mă lupt de 5 ani și jumătate cu burtica mea care îmi tot dă bătăi de cap când port rochii mulate, dar mă accept așa cum sunt. După operație mi-am revenit ușor, doar că o perioadă mi-a fost greu să cânt, dar am trecut și peste asta.”, mai povestește Cornelia Ștefăneț.

Interpreta a mai adăugat că și-ar mai dori un copil și e pregătită deja să facă acest pas, alături de soțul ei, violonistul Marcel Ștefăneț.

Menționăm că Marcel și Cornelia Ștefăneț s-au căsătorit în anul 2011, iar acum 5 ani a venit pe lume fetița lor Alexandra.

mamaplus