mamaplus

Copia mamei! Daniela Burlaca și fiica sa, într-o apariție tandră și încântătoare

-
//
12.07.2021

Într-un interviu recent, fiica actriței și regizoarei Daniela Burlaca a mărturisit că vrea să pășească pe urmele părinților săi pentru că este îndrăgostită de actorie, iar primii pași i-a făcut, la propriu, pe scenă. La cei 12 ani ai săi, Milissa-Alexandrina își dorește mult să ajungă pe scenele de pe Broadway și muncește mult ca să-și vadă visul împlinit. Părinții săi o susțin în acest sens, iar spectatorii de la Chișinău au ocazia să o admire frecvent în spectacolele montate de Daniela.

mamaplus

Cea mai recentă imagine în care le putem admira pe Daniela Burlaca și fiica sa a adunat sute de aprecieri din partea urmăritorilor, iar asemănarea dintre ele este izbitoare.

mamaplus

”Alături de fiica mea, vreau să cred că tot ce e legătură de sânge, e dincolo de minciună și adevăr. Puterea conținutului se transmite atunci când există loc pentru a umple. Sunt un Liman ce-mi revars apa din seve, într-o Mare de speranță, pentru că acolo e o oază ce primește intens. Acolo e ”viață, curaj, pasiune, foc”.”, mărturisește Daniela.

Milissa-Alexandra a spus într-un interviu recent că are cele mai bune exemple de la care se inspiră - mama, tata, bunica și bunicul. Ea este pasionată de gătit și o surprinde uneori pe mama cu micul dejun în pat, iar astăzi ne-a prezentat pe rețelele sociale și noul său prieten - un pisoi pe care și l-a dorit demult.

mamaplus