mamaplus

Christina Aguilera are un băiat și o fetiță formidabili. Cum arată copiii artistei

-
//
02.07.2020

Chiar dacă îi afișează mai rar pe copiii săi în public, Christina Aguilera este o mamă care se dedică trup și suflet creșterii lor. Artista are un băiat și o fetiță: Max Liron Bratman în vârstă de 12 ani și Summer Rain Rutler în vârstă de 5 ani. Băiatul este fiul lui Jordan Bratman, cu care artista a fost căsătorită timp de aproximativ 6 ani. Fetița este fiica chitaristului Matthew Rutler, partenerul Christinei Aguilera de aproape un deceniu.

Christina Aguilera se bucură de o carieră de succes și se simte o femeie împlinită. Rolul de mamă i se potrivește perfect, după cum a declarat chiar ea într-un interviu: ”Maternitatea este ceva foarte natural pentru mine. Cred că o nouă încredere în tine vine odată cu statutul de mamă. Mă simt foarte încrezătoare în forţele proprii şi foarte sexy”, a precizat solista după ce a devenit mamă pentru prima oară.

mamaplus

Încă de atunci vedeta se gândea că își mai dorește încă un copil, iar 7 ani mai târziu dorința i s-a îndeplinit. Între timp, cântăreața s-a luptat cu kilogramele în plus și a trecut printr-un divorț dureros.

După prima sarcină, Christina Aguilera a dat jos aproximativ 18 kilograme: „Am făcut cardio, am ridicat greutăţi şi am practicat puţin boxul”, a declarat starul.

La cea de-a doua sarcină, pe când avea 33 de ani, Christina a pozat nud pentru revista V magazine, etalându-și extrem de mândră burtica de gravidă.

„Îmi place la nebunie să fiu ca o mamă ursoaică, să le ofer copiilor și celor dragi sprijin, putere şi siguranţă şi să ştiu că acesta este cel mai important job din lume pentru mine”, mai spunea Christina Aguilera când a pozat pentru Harper’s Bazaar alături de comorile sale, potrivit Daily Mail.

mamaplus
mamaplus