mamaplus

Cezara, despre educația copilului său: ”Sunt o mamă severă...”

-
//
05.12.2019

După o perioadă de absență, Cezara a revenit în lumina reflectoarelor cu o nouă piesă și cu această ocazie a mai povestit cum se descurcă în rol de mamă, pentru că are acasă un băiat care merge deja în clasa întâi. Cezar a moștenit de la mama nu doar talentul în muzică, dar și aspectul fizic, pentru că seamănă foarte mult între ei.

mamaplus

Artista vine dintr-o familie în care domina mereu ordinea și disciplina – mama ei fiind profesoară, iar tatăl ei un jurnalist și un om cu reguli stricte. Prin urmare, Cezara spune că anume de la părinții săi a moștenit rolul de mamă severă și nu ar accepta modelul ”democratic” de educație a copilului.

Nu sunt de acord cum zic unii: ”Trebuie să educăm copiii altfel, e o altă generație”. Consider că trebuie să avem severitatea asta în noi, pentru că datorită acestei calități poți cumva să crești un copil altfel, să îl educi altfel ca să fie la locul lui. Dacă îl lăsăm așa în voie, cum vrea el, e prea multă democrație și ai impresia că cei mici îi cresc pe cei mari. De multe ori am observat lucrul acesta și la Cezar al meu, cu toate că îl educ altfel și sunt o mamă severă. Da, uneori îl mai alint, pentru că fără asta nu pot. Asta e părerea mea subiectivă și știu că se va găsi cineva care va zice că nu am dreptate...”
 

Despre Cezar, interpreta a mai povestit că este premiant la șah, studiază la un liceu cu profil muzical și urmează să frecventeze ore de canto, chitară și pian.

”Sper eu să reușească să facă tot ce își dorește, dar șahul îl adoră. A mers la șah doar două luni și deja are categoria a patra. Cred că e un record, pentru că alți copii o fac după un an de studii. Eu nu am nimic cu șahul, dar am observat că sunt schimbări pozitive, este un băiat foarte isteț și ambițios.”, a mai adăugat Cezara.

mamaplus

Menționăm că fiul Cezarei are acum 7 anișori, fiind născut pe 30 august 2012. Artista s-a căsătorit cu tatăl copilului, Alexei, în anul 2015.

mamaplus