mamaplus

Ce talent ascuns are fiul Nataliei Gordienko? Artista este încântată

-
//
06.10.2020

După perioada dificilă de autoizolare și o vară în care s-au produs multe schimbări în viața ei, Natalia Gordienko a decis că a venit momentul să revină în prim plan cu o surpriză frumoasă. În noua sa aventură creativă, artista are și un însoțitor de încredere -  fiul său Christian.

Artista a publicat câteva imagini de pe platoul de filmare a unui material video special pe care îl va lansa foarte curând și despre care spune că este o premieră pentru Republica Moldova. Videoclipul la piesa ”În ochii tăi” îi este dedicat în totalitate fiului său și va scoate la iveală detalii neștiute din primii lui ani de viață.

mamaplus

La aproape 3 anișori, Christian se descurcă foarte bine în calitate de actor principal, este destul de ascultător și chiar curios față de tot ce se întâmplă. În imaginile din culise, regizorul videoclipului Roman Burlaca are grijă și el de micuț, îl dădăcește și îi explică pas cu pas ce să facă pe platoul de filmări.

mamaplus

Imaginile apărute pe Instagram ne sugerează că Natalia va apărea în mai multe ipostaze și locații diferite, printre care și o sală de nașteri. Filmările durează trei zile, iar rezultatul final îl vom vedea foarte curând.