mamaplus

Ce mare s-a făcut Maia! Fiica lui Teo Trandafir a împlinit 16 ani

-
//
11.05.2020

I-a schimbat istoria vieţii, iar acum sunt de nedespărţit. Maia a împlinit 16 ani în acest weekend, iar Teo s-a străduit să îi facă această zi de neuitat. Prezentatoarea Tv din România şi-a reamintit cum s-a derulat începutul lor împreună. Acum, Maia e o adolescentă în toată firea.

“Petrecerea în două a fost minunată! La mulţi ani, Maia mea! Totul va fi bine! Am împlinit 16 ani de fericire. Dacă ar fi s-o iau de la capăt, aş face-o mult mai fără temeri, emoţii că sparg copilul, că nu-s în stare, ca... Maia m-a învăţat să mă joc, să iubesc până la stele şi să apreciez orice clipă. Marele meu profesor a împlinit azi 16 ani. Atâta răbdare, înţelegere, bun simt, delicateţe... n-a cerut nimic. Doar sa fim bine. Adolescenţa e graţioasă”, a povestit Teo.

Teo Trandafir spune că a crescut-o pe Maia cu o poveste, astfel încât să înțeleagă potrivit vârstei că ea nu este mama ei biologică, dar că este un „dar de la Dumnezeu”. În ciuda acestui aspect, pentru Maia mama ei este Teo Trandafir, drept pentru care tânăra nu se lasă afectată de toate articolele care o cataloghează drept fiică adoptivă.

mamaplus

De asemenea, Teo a mai dezvăluit că Maia nu a fost „adoptată”, ci așteptată de ani de zile de când și-a dorit un copil. „L-am întrebat pe Dumnezeu dacă trebuie să fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a răspuns și așa a apărut Maia”, a spus Teo.