mamaplus

Ce a decis Tany Vander: îl va boteza pe micuțul Adam sau nu?

-
//
28.05.2020

Botezul copilului este un subiect intens dezbătut printre mămici, părerile fiind mereu împărțite. Dezbaterile se referă în special la momentul în care este încreștinat copilul. Deși tradiția spune că ”Taina Botezului, ar trebui săvârșită cât mai curând de la naștere, dar nu mai târziu de 40 de zile”, tot mai multe mămici amână acest moment. Este și cazul nutriționistei și interpretei Tany Vander, care spune că a decis să amâne botezul copilului.

”Adam când va crește mare singur va decide dacă vrea să fie botezat”, a mărturisit Tany într-o sesiune de întrebări-răspunsuri pe Instagram.

mamaplus

De când a devenit mămică, Tany Vander este asaltată zilnic cu zeci de mesaje despre maternitate și nu doar. Din răspunsurile ei, am aflat că unul din motivele pentru care a apelat la operația de cezariană a fost să nu-și afecteze viața sexuală. Deși imediat după naștere a spus că nu-și mai dorește copii, Tany nu mai este acum chiar atât de categorică și a menționat că își ia puțin răgaz, iar mai târziu va lua o decizie finală.

La mai bine de două luni de la naștere, Tany arată senzațional. Deși în perioada sarcinii a acumulat 18 kilograme, ea și-a recăpătat formele inițiale datorită unui regim alimentar personalizat și echilibrat.

mamaplus

Tânăra mămică a mai vorbit și despre faptul că a apelat la serviciile unei bone, care o ajută cu creșterea lui Adam.

mamaplus
mamaplus