mamaplus

Carolina Gorun, despre băiețelul său: ”Lumea zice că-i copia tăticului, dar cred că are și ceva de la mine”

0
//
31.03.2021

La sfârșitul anului trecut, interpreta Carolina Gorun a adus pe lume primul său copilaș. La vârsta de 3 luni, Darius știe să-și surprindă părinții cu zâmbete dulci și adoră muzica. Zilele trecute, Carolina și soțul ei Anatol Balan și-au botezat bebelușul la o biserică din capitală, având alături 13 nani pentru micuț. Carolina spune că adoră să-și vadă băiețelul în brațele prietenilor apropiați, pentru că astfel socializează și se creează o conexiune strânsă între ei.

Tânăra mămică ne-a spus că este o mamă norocoasă, pentru că din primele zile după externarea din maternitate i-au fost alături mama și sora ei mai mare, care are deja doi copii. Tot sora a ajutat-o să aibă mai multă încredere în ea și să nu panicheze la fiecare pas.

”Prima luna a fost foarte greu. Am născut cezariană, iar alăptarea îmi părea un proces teribil și nu înțelegeam atunci de ce se spune că este un atât de dulce și frumos să alăptezi... La mine nu era așa. La clinica unde am născut asistentele medicale mi-au dat câteva recomandări, însă eu nu știam atunci că trebuie să-mi masez sânii, să fiu mai insistentă... Am avut totuși noroc de sora mea care m-a încurajat și mi-a spus cum începe procesul alăptării și ce trebuie să fac... A treia sau a patra zi a apărut laptele, iar abia peste o lună de dureri și chin, înțeleg că alăptarea este de fapt un proces divin. Chiar dacă mi-a fost greu timp de o lună de zile, acum ador să îl alăptez pe fiul meu.”, ne povestește Carolina.

Artista mărturisește că rolul de mamă este cel mai frumos cadou al vieții și îl savurează cu tot sufletul. Chiar dacă au fost momente în care își punea tot felul de întrebări tipice pentru o mămică aflată la început de drum, acum este mai liniștită.

”Dacă n-ar trebui să fac mâncare și curat sau alte treburi prin casă, aș sta lipită de copilul meu. Nu mă pot sătura de el. Darius a început să zâmbească, să ne urmărească cu ochii, râde în hohote, scoate niște sunete drăguțe și își descoperă vocea. Încercăm să-i cântăm ca el să audă muzica. Am observat că uneori la tăticul lui reacționează altfel, ca între bărbați.”, mai spune tânăra mămică.

Carolina ne-a mai zis că micuțul Darius îi seamănă leit tăticului său, iar rudele spun că e copia lui. Chiar și așa, ea zice că a observat și câteva trăsături de-ale ei, deși nu știe cu exactitate care anume.

Menționăm că interpreta Carolina Gorun și instrumentistul Anatol Balan s-au căsătorit în toamna anului 2019.

mamaplus
mamaplus