mamaplus

Când faceți al doilea copil? Ce a răspuns Victoria Roșca, autoarea vlogului ”Zâmbărele”

-
//
16.01.2020

Dincolo de milioanele de vizualizări și spectacolele de la teatru, Victoria Roșca este o mamă și o soție minunată. Fiul ei Ovidiu este elev în clasa întâi, iar soțul este foarte dornic să simtă încă o dată fiorii de proaspăt tătic. Chiar dacă dorința aceasta e foarte mare, Victoria a declarat într-un interviu televizat că este o perioadă în care se axează mai mult pe carieră și nu prea crede că va reuși să îmbine maternitatea cu tot ce face acum.

Știind de fapt că pot să le răspund destul de piperat la întrebarea asta, oamenii oricum mă întreabă - când vine și al doilea copil. Nu știu când, chiar dacă la noi în casă se vorbește foarte mult pe această temă și eu deja încep să dau înapoi. Soțul meu își dorește încă un copil la nebunie și câteodată ajungem la ceartă. Am zis că peste un an – așa am zis și anul trecut de fapt.

Vreau să-mi pun cariera pe picioare. Deși văd că oamenii reușesc și una și alta – de aici cu copilul în culise, de aici joacă spectacole. Probabil perioada în care s-a născut Ovidiu a fost foarte complicată și săracă și, cumva, lucrurile acestea mă sperie. Numai acesta e motivul, nu că nu mi-aș dori alți copii.”, susține autoarea vlogului ”Zâmbărele”.

mamaplus

Victoria este o femeie foarte ambițioasă. Ea spune că pe lângă activitățile și proiectele la care lucrează în prezent, își dorește foarte mult să filmeze un serial. I-a rămas doar să găsească investitori generoși, pentru că idei are foarte multe.

Menționăm că actrița este căsătorită cu Viorel Vacari. Fiul lor Ovidiu a împlinit 6 ani pe 12 ianuarie.

mamaplus