mamaplus

Ashley Graham și-a arătat corpul după naștere: ”Nici vorbă de fluturi și curcubeie”

-
//
18.02.2020

Pe 18 ianuarie 2020, modelul plus size Ashley Graham a devenit mămică pentru prima oară, iar între timp a făcut cunoștință și cu schimbările postpartum care au cam luat-o prin surprindere. Fiind mămica unui băiețel frumos pe care l-a numit Isaac, Ashley spune că vergeturile, burta lăsată și nopțile nedormite sunt doar vârful aisbergului.

mamaplus

”Este incredibil prin ce trec femeile după naștere. Pe cât de frumoasă este această perioadă, pe atât de neplăcute sunt anumite aspecte despre care femeile preferă să nu vorbească. Nici vorbă de fluturi și curcubee, dar încerc să fac față acestei experiențe.”, susține modelul în vârstă de 32 de ani.

mamaplus

Ashley Graham a mai spus că a născut natural, fără niciun tip de anstezie și a simțit fiecare etapă a nașterii așa cum este ea: cu dureri groaznice timp de 6 ore, suspine și senzația de super-erou: ”După experiența nașterii știu sigur că nimic nu-i imposibil, iar la orice durere nesemnificativă voi reacționa altfel de acum înainte.”

Ashley Graham și regizorul Justin Ervin s-au cunoscut la biserică în New York și s-au căsătorit când modelul avea doar 22 de ani.

mamaplus