mamaplus

Anna Lesko: Nu-mi plac părinții care spun că e prea mic copilul ca să înțeleagă

0
//
10.09.2020

Originară din Republica Moldova, dar stabilită de ani buni la București, cântăreața Anna Lesko a crescut într-o familie în care s-au impus reguli bine știute, le-a respectat, iar acum consideră că i-au prins bine. La rândul ei, își dorește ca fiul ei în vârstă de 6 ani, să fie educat. Recunoaște că este exigentă în educația lui Adam, însă face totul pentru binele și viitorul lui!

”Cu Adam mai am momente când îl mai cert, pentru că sunt dăți când exagerează, nu mă lasă în pace, dar cu el merge cu dialog. Pare că înțelege, mai puțin când e vorba despre noțiunea timpului. Încă nu știe ce înseamnă o oră și, dacă îi zic să mă lase o oră că am puțină treabă, vine din 5 în 5 minute să mă întrebe dacă am terminat. Câteodată mă amuză, dar câteodată am treabă. Bine, și eu sunt învățată cu educația strictă a părinților mei și fac militărie cu el. Știu că sunt toată ziua cu gura pe el, micuțul, dar cred că mai bine acum, cât e mic, decât mai târziu. Nu-mi plac părinții care spun că e prea mic copilul ca să înțeleagă. Trebuie să-i explici de mic.”, a mărturisit Anna într-un interviu recent.

Artista a mai povestit și cum stă treaba cu disciplina în casă când vine vorba de spălatul veselei sau curățenie.

”Când era micuț, se implica, acum a mai crescut și nu mai insistă. Nici eu nu insist. Eu acum urmăresc la Adam alte lucruri: să știe să-și ducă farfuria în chiuvetă, chestii care țin de organizare. Un copil trebuie de mic să știe exact ce trebuie să facă. Să nu fie un dezorganizat și dezordonat, că înnebunesc! Poate că sunt un pic stresantă acum cu el, dar o să-i prindă bine pe mai târziu. Vreau să fie un copil și un adult educat.”, mai spune Anna despre fiul său Adam.

Reamintim că la sfârșitul verii 2019, Anna Lesko și fostul său iubit Adrian Neniță au anunțat că divorțează după 8 ani de relație. Adam, fiul lor, s-a născut pe data de 30 martie 2014, când artista avea 35 de ani.

mamaplus
mamaplus