mamaplus

Anna Kournikova și-a arătat fiica de 7 luni care îi seamănă leit

0
//
17.09.2020

Pe data de 30 ianuarie 2020 fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova și cântărețul Enrique Iglesias au devenit părinții unei fetițe adorabile pe care au numit-o Mary sau Masha cum îi mai zice Anna uneori. Cei doi sunt extrem de fericiți, chiar dacă primul an din viața copilului înseamnă multe nopți nedormite și un car de griji. Unde mai dai că în casa lor mai cresc și gemenii drăgălași în vârstă de aproape 3 anișori care cer și ei foarte multă atenție.

Într-un interviu acordat după nașterea fiicei sale, Enrique a vorbit despre relația dintre cei trei copii ai săi.

„De fapt, ei o iubesc. Este o diferență de doi ani între ei, așa că eram puțin speriat la început. Mă gândeam: „cum vor reacționa?” Mai am și doi câini, deci în casa mea este haos. Când am venit prima dată acasă cu Masha, mi-am spus: „Oh, cum vor reacționa ceilalți?”, mărturisea pe atunci Iglesias.

La 7 luni de la marea schimbare din viața lor, micuța Mary a mai crescut și o putem admira acum într-o nouă imagine publicată recent de Anna.

mamaplus

Foarte mulți admiratori au remarcat cât de mult seamănă fetița cu mama ei, iar Anna a menționat în mesajul care însoțește poza ”Wimbledon, așteaptă-mă”, semn că și-ar dori ca micuța să-i moștenească dragostea pentru tenis.

mamaplus

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru prima dată în decembrie 2017, ei având gemeni, Nicholas Iglesias și Lucy Iglesias. Cei doi s-a cunoscut în 2001 pe platourile de filmare ale clipului „Escape” și de atunci sunt de nedespărțit.

Chiar dacă cuplul nu a menționat dacă sunt căsătoriți oficial sau nu, Anna Kournikova a dat de bănuit că acest lucru s-ar fi întâmplat între timp, întrucât la profilul ei de pe Instagram semnează cu inițialele Anna Kournikova Iglesias.