mamaplus

Anișoara Loghin, mesaj special pentru fiul său: ”L-am privit îndelung, m-au trecut fiorii...”

0
//
15.07.2021

Băiețelul prezentatoarei TV Anișoara Loghin și a fotbalistului Radu Gînsari împlinește astăzi 4 luni de când a venit pe lume. Pentru că bucuria de a deveni părinți este enormă, ei au decis să sărbătorească fiecare lună din viața lui Raul. La începutul acestei veri, micuțul a fost încreștinat, iar Anișoara spune că deși doarme mai puțin în ultima vreme, este o mămică fericită și împlinită.

mamaplus

”Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar. Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult! P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”, a scris Anișoara în dreptul imaginii pe care a publicat-o astăzi pe rețelele sociale.

mamaplus

Anișoara Loghin spune că în aceste patru luni de când a devenit mamă pentru prima oară a trăit un amalgam întreg de emoții - de la bucurie și lacrimi de fericire, până la stres și nopți nedormite. Ea a mai mărturisit că primele săptămâni postpartum au fost ca o zi care nu se mai sfârșea și chiar dacă nașterea e un proces dureros, Raul este cel mai dulce copil din lume.

mamaplus