mamaplus

Andreea Marin a dezvăluit în premieră ce sacrificiu mare a făcut de dragul fiicei sale

0
//
08.10.2021

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute femei din televiziunea română. Ea a reușit să intre în inima telespectatorilor și pe parcursul carierei sale a avut numeroase proiecte de succes. Cu toate acestea, ea a luat o pauză la un moment dat.

Prezentatoarea TV a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică, sufletistă și familistă. Din dorința de a fi alături de fiica sa, Andreea a avut de luat o decizie grea.

„Foarte mult timp pierdut, nopți pierdute la muncă. Au fost zeci de ani. Am aproape 30 de ani de carieră, dar cel puțin 20 am plecat pe la 2-3 noaptea din televiziune sau din sediul de lucru. Toate aceste lucruri se decontează undeva. Sănătatea începe să-ți joace feste. N-am fost scutită de aceste surprize neplăcute, însă important e să te trezești din când în când și să revii acolo unde ți-e locul.

În momentul în care devii părinte, prioritățile se schimbă și nu mai e important doar ceea ce reușești să faci pentru comunitate sau alături de colegii tăi, ci e foarte important să fii un părinte cu adevărat pentru copilul tău. (…) Eu am renunțat la «Surprize! Surprize!», un mare succes pe atunci, pentru fetița mea, deci nu pot să spun că nu i-am fost alături.(…) N-am regrete”, a spus Andreea Marin în cadrul unui interviu recent.

Ana Violeta nu este singurul ei copil

Nu multă lume știe că Andreea Marin a adoptat, în urmă cu mai bine de 10 ani, un băiat și o fată. Una dintre călătoriile sale în Africa a avut un impact major asupra vieții vedetei, aceasta îndrăgostindu-se de o fetiță Kenya pe care și-a dorit să o ajute.

Motiv pentru care a adoptat-o, chiar dacă acest proces s-a derulat la distanță. La scurt timp, „Zâna’ a luat în custodie și un băiat, însă din China. Chiar dacă nu locuiesc împreună, Andreea Marin și-a arătat suportul financiar și educațional de la distanță. Copiii au ajuns acum doi adulți frumoși.

„Am un băiețel în China şi o fetiță în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alți părinți din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educațional. Practic, dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îți creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, a declarat Andreea Marin, în urmă cu câțiva ani.