mamaplus

Andreea Bănică nu o mai lasă pe Sofia la școală: ”Am un sentiment ciudat...”

0
//
22.09.2020

Cântăreața din România Andreea Bănică anunţase în prima zi de şcoală că fiica sa are un program special. Dacă în primele două săptămâni Sofia trebuia să facă şcoala online, în următoarele două ar fi urmat să se întoarcă în bancă, în clasă, alături de colegii ei. Vedeta a anunţat acum că a luat decizia ca Sofia să facă doar cursuri online. 

„Am decis să nu îmi trimit prinţesă la şcoală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginăm vreodată că le vom trăi. Prefer să facă şcoală de acasă, online pentru că i se permite acest lucru. Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus covid 19 care ne pândeşte pe toţi, care se răspândeşte atât de repede, şi care pentru unii dintre noi este letal. Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoşi şi în putere!

Mai e şi faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi da pace poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte şi vor lua măsuri şi ei la rândul lor. Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă însă pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectam mereu şi purtăm măşti ceea ce va rog şi pe voi să faceţi”, a declarat Andreea Bănică.

Din cauza evoluției negative a cazurilor de coronavirus din țara noastră și a numărului tot mai mare de infectări de la o zi la alta, artista a hotărât să-și țină fetița acasă. Mai mult cu cât micuța Sofia are bunici pe care vrea să-i protejeze.

Cu toate că cei mai mulți dintre fani i-au transmis încurajări și au susținut decizia artistei, au existat și câțiva internauți care au blamat-o pe frumoasa artistă, spunând că nu e o idee bună.