Mămicile moderne au nevoie de ajutoare pe măsură! De aceea, am decis să-ți facem cunoștință cu noua pompă de sân U-Grow. Aceasta poate fi alimentată atât prin adaptorul de alimentare, dar și de la alte surse de alimentare cu USB. Mai mult decât atât, este portabilă, fiind numai bună pentru utilizarea în timpul călătoriilor.

mamaplus.md

Îți prezentăm și alte beneficii ale pompei de sân U-Grow:

1. Acest produs poate fi utilizat pentru stimularea lactației prin masaj și pentru extragerea laptelui. Puterea de sucțiune este reglabilă, astfel încât extragerea laptelui să poată fi realizată în mod confortabil. Utilizează un model de sucțiune în două trepte, reproducând astfel un ritm cât mai apropiat de ritmul natural cu care bebelușul suge lapte. Pompa de sân este prevăzută cu o funcție de stimulare automată. Aceasta va activa primul nivel de stimulare odată cu pornirea pompei, apoi va trece la următoarele niveluri la fiecare 45 de secunde, până la nivelul 5 al funcției de stimulare. După ce funcția de stimulare ajunge la nivelul 5, pompa va activa automat modul de extragere la nivel minim. Funcția de stimulare poate fi reglată pe 5 niveluri. Dacă este necesar, utilizați cu regularitate funcția de stimulare a lactației. În cazul în care măriți viteza de stimulare, intensitatea acesteia va crește în consecință. Modul de extragere poate fi reglat pe 9 niveluri. Odată cu activarea fiecărui nivel superior, puterea de extragere va crește în consecință, iar extragerea va fi mai relaxată si mai viguroasă, timpul de extragere crescând și el.

2. Ecranul LED îți oferă toate informațiile necesare utilizării.

3. Pompa este prevăzută cu o baterie cu litiu reîncărcabilă. Dacă este încărcat complet, bateria poate susține funcționarea pompei timp de aproximativ două ore. Pompa este ușor de transportat și permite o utilizare facilă.

4. Pompa poate fi folosită cu o singură mână, mama având libertate de mișcare în timpul extragerii laptelui.

5. Pompa poată fi alimentată atât prin adaptorul de alimentare, cât și de la alte surse de alimentare cu USB, fiind foarte potrivită pentru utilizare în timpul călătoriilor.

6. Pompa este construită astfel încât să nu permită refularea.

7. Pompa beneficiază de caracteristici care stimulează lactația.

8. Construcția pompei permite utilizarea facilă a acesteia.

9. Pompa are dimensiuni mici și, datorită tehnologiei de fabricație, are un aspect plăcut.

mamaplus.md

Produsele U-Grow pot fi găsite în magazinul Baby Boutique

Adresa: Ștefan cel Mare, 182

Telefon: 078 772 455

www.u-grow.md

www.facebook.com/visulcopiilor.ungheni/