mamaplus

Adda povestește în premieră despre depresia postnatală și dorința de a mai avea un copil

-
//
06.04.2020

O cunoști datorită pieselor superbe care îți cad tronc la inimă imediat cum le auzi la radio. ”Nu plânge Ana” sau ”Lupii” sunt melodiile care pot fi fredonate cu ușurință de fanii Addei. Puțini au văzut-o însă în postură de mămică și soție. Adda a devenit mamă pentru prima oară în octombrie 2016, iar de atunci, băiețelul ei Alexandru îi aduce doar bucurie. Chiar și așa, prima întâlnire cu maternitatea nu a fost deloc ușoară, iar Adda își amintește cu greu de acele momente.

„Am plans de la maternitate până acasă, și apoi iar am plâns. Îmi era teama că nu o să mă descurc și a trebuit să mă obișnuiesc din nou, cu mine.

Am plâns mult și am trecut prin multe stări. Oamenii din jurul meu, mama și Catalin, m-au ajutat foarte mult. Și un rol foarte important l-a avut cel mic, pentru că mă făcea mai puternica în fiecare zi.

M-am mobilizat foarte repede și am început ușor-ușor să intru în studio să lucrez la piese noi. Cred că cel mai important este să ai răbdare cu tine atunci când treci prin astfel de momente, pentru că ceea ce urmează după este minunat.

Momentele petrecute cu cel mic sunt absolut superbe. Viață noastră este mai buna de când a venit pe lume Alexandru”, a declarat Adda.

Adda și-a cunoscut soțul grație unei colaborări profesionale care a evoluat într-o poveste frumoasă de dragoste. Acum, Cătălin Rizea este managerul și impresarul ei, ceea ce îi face să fie nedespărțiți.

mamaplus

Adda spune că rolul de mămică îi vine ca o mănușă. Este foarte grijulie cu Alexandru și încă de la început micuțul a respectat un program riguros în ceea ce privește activitățile și alimentația.

„Simt că am fost mamă mereu. M-am adaptat foarte repede. Cu siguranță pentru că a fost un copil foarte dorit și iubit din prima clipă”, mai spune Adda.

mamaplus

Și Cătălin este foarte implicat în creșterea copilului, cei doi împărțindu-și sarcinile cum se cuvine unor părinți responsabili. Mai mult decât atât, Adda a mărturisit într-un interviu că și-ar dori foarte mult ca băiețelul să îi urmeze calea în muzică, iar dacă va alege un alt domeniu, îl va susține oricum cu toată inima.

Acum, când depresia postnatală este doar o amintire dureroasă, Adda spune că este pregătită să devină mămică pentru a doua oară. Ea a menționat că și-ar dori foarte mult o fetiță.

mamaplus