mamaplus

11 mămici celebre de la noi care au decis să nu își arate copiii pe rețelele sociale

-
//
15.12.2021

Fiecare părinte este în măsură să decidă ce este mai bine pentru copilul lui, iar atunci când vine vorba despre publicarea pe internet a unor imagini cu bebeluși sau copilași mai mari, părerile sunt împărțite. În timp ce unele mame adoră să își afișeze copiii pe rețelele sociale, altele sunt mai sceptice în această privință și preferă să-și țină copiii departe de ochii lumii. Mai există și mame care își arată copilașii în poze, însă le acoperă chipul cu un emoji sau aleg un unghi din care nu se prea vede fața copilului. Așa cum am spus anterior, decizia le aparține în totalitate, chiar dacă sunt persoane publice și sunt mereu în vizorul admiratorilor curioși. Vă prezentăm în continuare unsprezece mămici cunoscute publicului de la noi care preferă să-și țină copilașii departe de ochii lumii.

Lia Taburcean

mamaplus

La începutul anului viitor, mai exact în data de 8 ianuarie, fiul Liei Taburcean va împlini un anișor. Interpreta spune că îl va ține departe de ochii lumii și nu se grăbește să posteze fotografii cu chipul lui dulce.

”Îl veți vedea când va crește mare și dacă va avea dorința asta de a apărea la mama pe Instagram sau de a fi cunoscut, cu mare drag. Deocamdată nu postez nimic.”, spune interpreta.

Lia Taburcean mai mărturisește că Răzvan este un copil mult așteptat și foarte activ, ea având mare noroc de ajutorul părinților și al soțului său în creșterea și educarea micuțului.

Tatiana Cerga

mamaplus

Deși este activă pe rețelele sociale, interpreta Tatiana Cerga nu vorbește niciodată despre maternitate și nici nu o afișează pe fiica sa Izel, în vârstă de 10 ani. Chiar dacă fetița ei a apărut de câteva ori în presa de la noi, acest lucru s-a întâmplat câțiva ani în urmă. De atunci, artista nu a mai oferit niciun detaliu despre viața de mamă și fiica Izel.

Olga Blanc

mamaplus

Vestea că celebrul designer autohton Olga Blanc a devenit mămică ne-a luat prin surprindere în vara acestui an. Unica imagine în care Olga ne confirmă că a pășit într-o nouă etapă a vieții sale este poza cu burtică pe care a publicat-o pe Instagram. Ea a menționat în cadrul emisiunii Mama Mia că nu are timp pentru rețelele sociale și preferă să se axeze mai mult pe activitățile ei zilnice.

Doina Sandu Chiorescu

mamaplus

În vara acestui an, prezentatoarea TV și bloggerița Doina Sandu a adus pe lume un băiețel. Felicitările nu au întârziat de apară, iar unii admiratori chiar au întrebat-o de ce nu arată chipul bebelușului. Doina a spus că vrea să păstreze intimitatea micuțului său și în viitorul apropiat nu va publica nicio imagine cu el.

Irina Negară

mamaplus

Deși în primii ani de viață, micuța Maria-Andreea a apărut în presa de la noi, la un moment dat Irina Negară și Adrian Ursu au decis să nu mai publice nicio poză cu ea. Fetița are acum 8 ani și se bucură de o copilărie liniștită și frumoasă, departe de ochii publicului larg.

Lili Lozan

mamaplus

Prezentatoarea TV Lili Lozan a devenit mămică acum un an și jumătate. Micuțul Adrian apare în câteva imagini pe pagina ei de Instagram, însă îl putem admira doar din profil, deocamdată. Lili spune că este un copil mult așteptat și vrea să îi ofere o copilărie frumoasă și liniștită.

”Adrian ne învață în fiecare zi că „dacă nu mai poți, de fapt, mai poți un pic”, dar atâtea momente prețioase, atâtea lecții, atâta IUBIRE...”, se arată într-un mesaj al prezentatoarei TV pe rețelele sociale.

Olga Busuioc

mamaplus

Din 2018, renumita soprană Olga Busuioc trăiește o poveste de dragoste frumoasă și mult așteptată, iar în primăvara acestui an a devenit mama unei fetițe. Micuța Sophia Marlen le-a schimbat viața în totalitate. Deși vorbește despre grijile și bucuriile de mămică pe rețelele sociale, Olga evită să-i arate chipul micuței sale. Ea nu a dat nicio explicație, însă probabil va face acest pas la momentul potrivit.

Karizma

mamaplus

Fiind stabilită de câțiva ani buni în Statele Unite ale Americii, Karizma sau Olga Fesenco și-a luat viața de la zero, iar acum este foarte fericită alături de soț și cei doi copii ai săi. Dacă pe fiica ei Daria, în vârstă de 6 ani o vedem aproape în fiecare zi pe profilul ei de Instagram, băiețelul ei nou-născut, Alexandru, este ținut departe de ochii admiratorilor curioși. Cu siguranță, va veni o zi când vom face cunoștință și cu el.

Natalia Barbu

mamaplus

Chiar dacă în prezent este un pic mai generoasă cu admiratorii săi și publică din când în când imagini cu fiul său Victor, artista Natalia Barbu l-a ținut departe de ochii lumii până la vârsta de 7 ani. Chiar dacă nu a specificat dacă are de gând să facă același lucru și cu fiica sa Vera în vârstă de 4 luni, cert este că Natalia Barbu este foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală.

Alina Zotea

mamaplus

Fosta deputată, Alina Zotea, este stabilită de câțiva ani la București, alături de soțul ei și cei doi copii. Alina a adus pe lume al doilea copil în vara anului 2020, iar recent a lansat și o carte pentru copii. Tânăra mămică este foarte discretă și nu își arată micuții pe rețelele sociale. Ea preferă să le acopere fețele cu emoticoane.

Cristina Moldovanu

mamaplus

Acum două luni, prezentatoarea TV Cristina Moldovanu a adus pe lume o fetiță pe care a numit-o Anabelle. Cristina este mai discretă în ceea ce privește viața ei personală și a ales să nu arate deocamdată chipul micuței sale. Ea mai are un băiețel în vârstă de 5 ani care apare uneori în postările ei pe Instagram.