mamaplus

Un must-have pentru nou-născuți: jucărie anticolici umplută cu sâmburi de vișine

-
//
19.11.2021

Jucăria drăguță și moale anticolici vine în ajutorul proaspeților părinți! Mii de mame din întreaga lume optează pentru aceste jucării anticolici, fiind un remediu excelent de prim ajutor. Din colecția de jucării de acest tip face parte și pernuța încălzitoare de pluș cu sâmburi de vișine în interior, care este un ajutor de încredere în caz de colici la bebeluși.

Ce sunt colicile și de ce sâmburii de vișine sunt atât de benefici?

În primul rând, ar trebui să subliniem că aceste colici, care îi sperie pe părinți după nașterea bebelușului, pot fi cauzate de diverși factori. Cel mai important factor este dezvoltarea incompletă a sistemului digestiv și disbioza. Asta înseamnă că nu este produsă cantitatea necesară de fermenți (probiotice) care ajută în procesul de digestie, ceea ce îi creează disconfort copilului.

mamaplus
mamaplus

Este lesne de înțeles că în asemenea momente, părinții sunt gata să încerce orice remedii pentru a-i ușura durerile micuțului. Jucăria anticolici cu sâmburi de vișine este una din cele mai bune soluții.

Jucăria poate servi drept suport călduț atunci când pe bebeluș în deranjează burtica, iar în caz de nas înfundat, poate fi folosită pe post de încălzitor absolut sigur pentru copil. Poți lua jucăria peste tot unde mergi cu bebelușul tău, fiind foarte practică. Astfel, s-ar putea ca cel mic să aibă de acum încolo un mic prieten încălzitor care îl va liniști la momentul oportun, iar mămica va avea timp să se odihnească.

Jucăria este confecționată din materiale ecologic pure și este absolut sigură pentru bebeluș.

mamaplus
mamaplus

Cum să folosești corect o jucărie umplută cu sâmburi de vișine?

Pentru a beneficia de toate avantajele acestei jucării, ameliorând astfel durerile provocate de colicile bebelușului, este necesar să urmezi câțiva pași simpli:

 1. Scoate din interiorul jucăriei sacul detașabil și încălzește-l în cuptorul cu microunde timp de 40 de secunde la 600 W;
   
 2. După ce sacul detașabil s-a încălzit, este necesar să îl introduci înapoi în interiorul jucăriei și să te asiguri că temperatura este confortabilă pentru copil;
   
 3. Pune jucăria pe burtica bebelușului atunci când are dureri provocate de colici. Datorită căldurii emanate de jucărie, copilul se va liniști și va adormi imediat.

Apropo, jucăria are și capacitatea de a acumula frigul. Pune sacul detașabil în congelator și folosește-l în caz de căzături sau vânătăi ca o compresă răcoritoare.

mamaplus

Jucăria drăguță cu sâmburi de vișine este foarte atractivă pentru nou-născuți datorită elementelor fluorescente și a faptului că susține dezvoltarea fizică și motorie.

Jucăria încălzitoare umplută cu sâmburi de vișine vine în ajutorul mamelor în mai multe situații:

 • Suport călduț în caz de colici;
 • Adormire ușoară a copilului, alături de jucăria călduță;
 • Compresă răcoritoare în caz de mici căzături;
 • Dezvoltă motricitatea fină a mâinilor.

Jucăria anti-colici este confecționată dintr-un material gingaș din pluș, pe care vrei mereu să-l atingi și să-l cuprinzi. În interior are un sac detașabil umplut cu sâmburi de vișine.

Jucăriile încălzitoare pot fi un cadou perfect pentru un copil la ziua lui de naștere sau cu alte ocazii. Copilul poate folosi jucăria de sine stătător începând cu vârsta de 3 ani.

mamaplus
mamaplus

Unde poate fi cumpărată această jucărie?

Un sortiment larg de jucării anticolici umplute cu sâmburi de vișine sunt disponibile în magazinul online www.pernamea.md sau în centrele comerciale UNIC, ZORILE, SOIUZ și GEMENI.

Prețuri începând cu 199 lei.

Compania Perna mea s-a nascut din necesitatea femeilor insarcinate de a avea un somn linistit si confortabil pe toata perioada sarcinii si din grija pentru sanatatea nou nascutilor. Compania activiaza de mai mult de 4 ani pe piata autohtona, si deja a reusit sa cucereasca multe familii cu produsele confectionate 100% din bumbac , materii prime hipoalergice, cu acoperire fina si placuta la atingere. Toate create cu multa dragoste si grija pentru clienti.

Adresa: Republica Moldova, or. Chișinău, CC Zorile, etajul 2, str. Calea Ieșilor 8
Adrese magazinelor
Telefon: (+373) 69 779 595
Facebook
Site