mamaplus

O mamă și-a lăsat câinele în cameră cu bebelușul, fără să-și dea seama ce s-ar putea întâmpla

-
//
07.12.2021

Nu e deloc ușor rolul de mamă, mai ales când ai un bebeluș care trebuie să fie supravegheat în permanență. O femeie a pregătit mâncarea fetiței sale, a pus-o în scaunul special de servit masa și a lăsat-o în compania câinelui familiei, un malinois belgian pe nume Baz. Inițial, femeia nu s-a gândit la ceea ce avea să urmeze și a plecat în altă cameră, lăsându-i pe cei doi să stea împreună. A crezut că bebelușul își va vedea liniștit de mâncat.

Totuși, când a revenit în cameră, femeia a avut parte de o surpriză de proporții! În tot acest timp, fetița a avut grijă să își ofere feliile de șuncă prietenului său patruped, iar acesta a fost mai mult decât încântat să „coopereze”!

Văzând ce se întâmplă, mama a încercat s-o oprească pe copilă din a-l hrăni pe câine, dar eforturile sale au fost în zadar și cea mică a protestat într-un mod gălăgios. Apoi, când s-a liniștit, bebelușul a continuat să dea mâncarea patrupedului, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat!

Fetița pe nume Sofia și câinele său, Baz, au o prietenie cu totul și cu totul specială și cei doi sunt nedespărțiți. Mai bine de trei sute de mii de persoane urmăresc pe Tik Tok peripețiile celor doi prieteni care fac o echipă bună la joacă, dar mai ales la împărțit mâncarea.