mamaplus

O fetiță nou-născută a murit după ce a fost pupată. Mesajul mamei e sfâșietor

0
//
03.12.2020

Un bebeluș de doar două săptămâni s-a stins din viață după ce a contractat virusul herpes simplex transmis printr-un simplu sărut din partea părinților săi.  Potrivit medicilor, fetița a contractat virusul herpes simplex și imediat a fost pusă în comă indusă. După doar câteva zile, părinții au fost obligați să o deconecteze de la aparate, medicii nemaiputând face nimic pentru bebeluș.

Povestea fetiței care s-a despărțit pentru totdeauna de părinți la doar câteva zile de când venise pe lume a șocat o lume întreagă și, deșit s-a întâmplat acum 2 ani, avertizarea lansată de mama și tatăl ei este extrem de importantă.

Părinții, Kelly Ineson și logodnicul său Thomas Cummins au decis să povestească public despre tragedia prin care au trecut pentru a-i avertiza și pe ceilalți asupra pericolelor pe care le reprezintă un simplu gest de tandrețe și iubire față de nou-născuți, așa cum este sărutul.

„Când am primit vestea, nu ne-a venit să credem. Am fost foarte atenți, ne-am spălat pe mâini, nu am lăsat persoanele străine să o atingă pe fetiță. Nicio clipă nu mi-am imaginat că un simplu sărut ne-ar putea răpi ființa cea mai dragă. Îi avertizez și pe ceilalți părinți să aibă grijă, nu aș vrea să treacă prin aceeași tragedie”, a declarat mama Kiarei.

Virusul herpetic poate fi foarte periculos pentru un nou-născut, în special în primele 4 săptămâni după naștere, infecția poate fi chiar fatală. Faptul că se vorbește foarte puțin despre asta, îi face pe oameni să fie mai puțin conștienți de pericolul pe care îl prezintă herpesul pentru bebeluși. Problema se agravează și mai mult când persoane străine sau și părinții cu herpes ating sau sărută bebelușul, fără să știe de riscurile la care îl supun.