Danielle Manton-Kelly, o bonă de peste hotare, a postat pe TikTok un clip cu o tehnică simplă pe care o folosește pentru a adormi bebelușii de care are grijă. Cei care au descoperit materialul cu pricina spun că nu și-au văzut niciodată copiii atât de relaxați precum bebelușul pe care bona respectivă încearcă să-l adoarmă.

Danielle spune că metoda i-a fost împărtășită de un osteopat (specialist în medicină holistică, care tratează disfuncțiile prin restabilirea micromobilității din zonele afectate) și constă în a ține bebelușul în brațe, cu capul sprijinit pe antebrațul tău și a-i mișca ușor picioarele. Femeia spune că acest lucru ajută la digestia bebelușului, făcându-l să se simtă mai confortabil. De altfel, în material se și vede cum bebelușul începe să se relaxeze, să zâmbească și, mai apoi, să adoarmă.

mamaplus

Postarea bonei a devenit virală pe TikTok, unde a strâns peste 150.000 de like-uri și mii de reacții din partea celorlalți părinți, care spun că ei nu și-au văzut niciodată bebelușii atât de liniștiți înainte de somn. Filmulețul poate fi accesat AICI.