mamaplus

Cum să avem grijă de pielea bebelușului după naștere și ce produse ar trebui să folosim

-
//
06.04.2022

În primele zile de viață ale nou-născutului, părinții au o mulțime de întrebări în ceea ce privește îngrijirea acestuia. Este normal să se întâmple asta, dar ar fi mai bine să se informeze din timp, ca să nu apară anumite situații neprevăzute sau neplăcute. Medicul pediatru din cadrul Spitalului Novamed, Olesea Guler, susține că la această vârstă lipsește stratul de barieră hidrolipidică și este necesar să urmăm întocmai instrucțiunile specialiștilor.

Totodată, medicul dermatolog Ecaterina Tcacenco le sugerează proaspeților părinți să folosească acel set de produse care se potrivesc bebelușului și sunt recomandate de medicul curant. Așa cum fiecare sarcină este diferită, și îngrijirea nou-născutului diferă în funcție de tipul de piele și anumite situații sau probleme.

În cel mai nou reportaj realizat de echipa emisiunii Mama Mia, medicul pediatru Olesea Guler și medicul dermatolog Ecaterina Tcacenco vă oferă câteva recomandări utile în ceea ce privește rutina de îngrijire a bebelușului în primele săptămâni de viață.

Accesați AICI pentru a urmări ediția integrală Mama Mia cu medicul neonatolog și bloggerița Eliza Popa.