mamaplus

Cum să alegi corect formula de lapte praf? Pediatrul Ludmila Cernica oferă câteva sfaturi utile

-
//
28.10.2021

Cu părere de rău, nu toate mămicile le pot oferi bebelușilor săi alăptare exclusivă la sân și atunci se recurge la formulele de lapte praf. Cu ajutorul unui specialist se poate identifica formula cea mai potrivită pentru bebeluș, în funcție de necesități și vârstă. Este foarte important ca mamele să nu facă acest lucru de sine stătător, ci doar la indicația medicului.

Cu toate că laptele praf nu ajunge la nivelul calitativ al laptelui matern, substanțele nutriționale sunt dozate în așa fel încât bebelușul să se dezvolte armonios. Totodată, laptele praf este unul dintre alimentele cele mai supuse testelor, fiind un produs absolut sigur.

Varietatea produselor existente pe piață la momentul actual s-ar putea să-ți dea bătăi de cap. Tocmai de aceea, ar fi bine să te informezi dintr-o sursă sigură și să aplici cunoștințele fără nicio grijă. În cel mai nou reportaj din emisiunea Mama Mia, medicul pediatru Ludmila Cernica a oferit un șir de recomandări utile în ceea ce privește alegerea formulei de lapte praf pentru bebeluși.

P.S.: Accesați AICI pentru a putea urmări ediția integrală Mama Mia cu coregrafa Marina Ignat.