Există o categorie de cărți care ne inspiră, ne ajută sa ne menținem motivația, încrederea și optimismul. Sunt scrise de oameni cu experiență, care ne împărtășesc exemple din viața lor și ne oferă sfaturi pentru dezvoltarea personală. Iată cinci titluri de lecturi motivaționale recomandate de BookStore.MD

5 cărți motivaționale care inspiră orice femeie

  1. Bucuria de a avea totul de Bonny Fuller  

Editura: Curtea Veche

În cartea Bucuria de a avea totul, autoarea propune o viziune revoluţionară: cheia către fericire nu înseamnă să ai o viaţă echilibrată, ci să excelezi în toate ariile ei – carieră, dragoste şi familie. Bonnie Fuller te îndeamnă să perseverezi şi să-ţi împlineşti fiecare dorinţă de natură personală sau profesională. Dând exemple din viaţa ei, autoarea descrie neobişnuitele metode prin care a reuşit să împace, în mod fericit, familia cu serviciul. Bucuria de a avea totul vă va ajuta să vă vedeţi într-o lumină mai bună, să vă urmaţi visurile şi, fireşte, să le concretizaţi.

5 cărți motivaționale care inspiră orice femeie

  1. Adio nesiguranței! Aveți încredere în dumneavoastră de Laura Seebauer și Gitta Jacob 

Editura: Univers Enciclopedic

Ați trecut prin această situație? Ați cumpărat o rochie nouă și ea stă doar în dulap, pentru că nu aveți curaj s-o purtați? Țineți o prezentare și aveți senzația că fiecare privire critică venită din public se referă la dvs.? În astfel de momente mulți oameni își doresc să fie mai siguri pe ei. Dar ce este de făcut? Siguranța de sine nu cade din cer, ea trebuie să crească din interior: numai cine învață să se accepte și să aibă încredere în sine poate căpăta siguranță. Laura Seebauer și Gitta Jacob vă invită la o schimbare a perspectivei și vă ajută să vă recunoașteți propria valoare. Cu ajutorul numeroaselor exerciții practice veți învăța să vă descoperiți punctele tari și să vă acceptați slăbiciunile, să faceți deosebirea între critica justificată și cea neîndreptățită și să vă comunicați în mod conștient trebuințele.

5 cărți motivaționale care inspiră orice femeie

  1. Nu contează cât de bun ești, ci cât de bun vrei să fii de Paul Arden

Editura: Art

Nu contează cât de bun eşti, ci cât de bun vrei să fii este un ghid despre cum să dai tot ce-i mai bun din tine. O "biblie" de buzunar pentru talentaţi şi pentru timizi care îţi spune cum să faci incredibilul credibil şi imposibilul posibil. Deceniile în care s-a aflat în vârful uneia dintre cele mai competitive industrii l-au învăţat pe Paul Arden o grămadă de lucruri interesante pe care este dispus să ni le împărtăşească. Aflaţi, de pildă, din acest volum despre avantajul de a fi concediat şi de ce deseori e mai bine să nu ai dreptate decât să ai dreptate.

5 cărți motivaționale care inspiră orice femeie

  1. Spune „pot” și vei putea! de Norman Vincente Peale

Editura: Curtea Veche

Cartea Spune „pot“ şi vei putea! este o pledoarie pentru tenacitate, pentru învingerea temerilor şi pentru cultivarea unei gândiri optimiste. Cu fiecare obstacol pe care îl depăşim, ne regăsim mai puternici. Autorul ne îndeamnă să ne menţinem sănătatea spirituală, să folosim anticipaţia pozitivă pentru a obţine ceea ce ne dorim şi, mai ales, să ne identificăm forţa interioară, reuşind, astfel, să trecem peste orice greutate.

5 cărți motivaționale care inspiră orice femeie

  1. Tată bogat, tată sărac. Educația financiară în familie de Robert T. Kiyosaki

Editura: Curtea Veche

„Principalul motiv pentru care oamenii se luptă cu dificultăţile financiare este acela că au trecut prin şcoală fără să înveţe nimic despre bani. Rezultatul este că învaţă să lucreze pentru bani… dar nu învaţă niciodată să pună banii să acţioneze pentru ei.“ (Robert T. Kiyosaki) Tată bogat, tată sărac… aruncă în aer mitul care spune că trebuie să câştigi mult ca să te îmbogăţeşti, combate ideea potrivit căreia, dacă ai o casă, eşti înstărit, le arată părinţilor de ce nu se pot baza pe sistemul de învăţământ, dacă vor să-şi vadă copiii învăţând câte ceva despre bani, defineşte odată pentru totdeauna activele şi pasivele, vă învăaţă ce şi cum să le spuneţi copiilor despre bani, astfel încât să aibă succes financiar în viitor.

5 cărți motivaționale care inspiră orice femeie

Mai multe cărți motivaționale puteți alege de pe www.bookstore.md și beneficiați de livrare gratuită în municipiul Chișinău. Sunt puse la dispoziția cititorilor și în Librăria Bookstore (Zity Mall, Calea Ieșilor 8), cu program zilnic între orele 10.00 și 22.00.