Ați “jucat” o nuntă mare și nu știți ce să faceți cu banii câștigați? Primele idei care vă vin în cap la sigur sunt să puneți banii la ciorap pentru timpuri mai grele sau să achiziționați un automobil ca să fiți în rând cu lumea.

Cu toții avem tentația de a pune banii la ciorap pentru vremuri mai grele sau de ai cheltui pe diferite lucruri și plăceri precum procurare unui automobil, vacanțe la mare sau haine și bijuterii. Este oare aceasta cea mai bună investiție?

Unde să investești banii de la nuntă?

Te întrebi unde ai putea să investești banii de la nuntă? Răspunsul e simplu: în procurarea propriului apartament.

Să zicem că la nuntă ați câștigat o sumă de 10 000 euro iar moment stați în chirie într-un apartament din Chișinău pe care achitați o sumă de 200 de euro lunar. Tot ce e nevoie este să apelați la un credit imobiliar.

Procură un apartament prin Credit Ipotecar

Pentru a accesa un credit ipotecar e nevoie să ai contract de muncă oficial și să ai prima rată de 30% din costul total al apartamentului. Dat fiind faptul că ai câștigat 10 000 de euro de la nuntă, asta ar însemna că ai posibilitatea să achiți prima rată pentru un apartament care valorează nu mai mult de 30 000 euro.

Deci poți procura un apartament cu 1-2 camere, achitând prima rată 10 000 euro, iar restul banilor să îi achiți timp de 20 de ani în loc să achiți chiria lunară. Să investești corect în imobiliare este foarte greu mai ales când ești la început de cale dar nu și imposibil după cum vezi.

Vrei să investești corect banii de la nuntă în propria locuință?

Ai nevoie de un adevărat profesionist care să te ghideze pe întreg procesul de accesare a unui credit ipotecar, care să te consulte juridic cu privire la achiziționarea unui bun imobil pentru tine și familia ta?

Contactează-ne 078 888 900 sau vizitează-ne pe adresa mun. Chișinău, bd. Grigpre Vieru 12/1.

Acces Imobil -  cu noi faci alegerea corectă!

mamaplus