mamaplus

Un bebeluș a murit după ce mama lui l-a născut acasă și l-a abandonat într-o cadă

-
//
20.04.2021

Un bebeluș a murit după ce a fost născut de mama sa, pe ascuns, acasă, iar apoi a fost abandonat într-o cadă. Nimeni nu a știut că femeia este însărcinată și șocant este faptul că mama acestuia mai are încă 5 copii. Femeia în vârstă de 32 de ani nici măcar nu și-a anunțat familia că este însărcinată, iar când a venit momentul, a născut singură, pe ascuns. Mai apoi, a abandonat bebelușul în cadă și acesta a fost găsit mort, câteva ore mai târziu.

Cazul a avut loc în orașul Cluj din România. Medicii spun că fetița s-a născut vie, chiar la termen, însă a murit în cele câteva ore în care a fost lăsată nesupravegheată în cadă.

În urma celor întâmplate, femeia a fost dusă de urgență la spital, iar bebelușul mort a fost preluat de medicii legiști. În urma investigațiilor, aceștia au stabilit că fetița a intrat stop cardiorespirator și acesta a fost provocat de o hemoragie masivă, după ce mama nu a tăiat corect cordonul ombilical.

Cunoscuții femeii spun că soțul acesteia ar fi părăsit-o, iar aceasta avea o relație cu un alt bărbat. Cel despre care se presupune că era tatăl copilului.

Deocamdată, anchetatorii iau în calcul 3 variante în acest caz: avort provocat, avort spontan sau pruncucidere. Însă toate indiciile duc spre ultima variantă, mai notează sursa citată.