mamaplus

Un bebeluș de 4 luni a fost găsit fără suflare, de părinții lui, în pătuțul în care dormea

-
//
28.05.2021

Tragedie mare într-o familie din localitatea Bistrița-Năsăud din România. Un bebeluș de numai patru luni a fost găsit fără suflare în pătuțul său. În momentul în care s-au dus la copilul lor și au văzut că acesta nu mai respira, părinții au sunat imediat la 112. Un echipaj medical s-a deplasat de urgență la fața locului. Din păcate, însă, doctorii nu au mai putut face nimic pentru bebeluș. Micuțul era deja mort când au ajuns.

”Din păcate, echipajul SAJ ajuns la locul solicitării nu a mai avut ce face decât să declare decesul copilului de 4 luni, deoarece acesta prezenta deja rigidități și pete cadaverice, la care nu se impune începerea resuscitării cardio-respiratorie. Copilul așa a fost găsit în pat în dimineața aceasta de către părinți”, a transmis Ciprian Păcurar din cadrul SAJ BN.

Potrivit părinților, în urmă cu câteva zile micuțul a avut febră. Au discutat cu un medic pediatru și acesta le-a recomandat un tratament antitermic. Urmează a fi demarată o anchetă pentru a descoperi cauzele exacte ale morții. Acum, părinții îngenuncheați de durere se pregătesc să-și înmormânteze copilul.