mamaplus

Un bebeluș de 10 luni a murit după ce mama sa a adormit cu el în baie

-
//
09.08.2021

O mamă adolescentă a fost acuzată de uciderea bebelușului ei de 10 luni după ce a adormit cu el în cadă în timp ce îl ținea în brațe. Poliția spune că tânăra de 19 ani a luat droguri înainte de a se pune în cadă cu copilul așezat pe pieptul ei. Nu este clar totuşi ce tip de droguri luase tânăra mamă, au spus anchetatorii. Cazul a avut loc în statul american Georgia.

''Bebelușul era în cadă cu ea și nu a răspuns când femeia s-a trezit'', a declarat într-un comunicat șeriful din Coweta. Echipajele de urgență au declarat că cel mic era rece la atingere și a fost dus la Spitalul Piedmont Newnan, dar ulterior a fost declarat mort.

Şi mama tinerei a fost închisă pentru posesie de droguri

De asemenea, autoritățile au găsit metamfetamină în casa deținută de mama lui Brantley, Kelli Gordon, în vârstă de 36 de ani. Bunica a fost arestată pentru acuzații de posesie de stupefiante și a fost trimisă în închisoare pentru acuzații care nu au legătură cu moartea nepotului ei, a relatat presa locală.

Cinci dintre ceilalți copii ai lui Gordon au fost puși în custodia oficialilor de protecție a copilului după arestarea ei, au confirmat autoritățile locale. Cât despre Brantley, aceasta a fost arestată în Alamo, Georgia, la 160 de mile distanță de Coweta, sub acuzația de crimă de gradul doi. De asemenea, femeia a fost acuzată de cruzime asupra copiilor.