mamaplus

Un bărbat a aruncat un copil de 18 luni de la etajul 5, enervat că micuțul plângea

-
//
26.05.2021

Caz uluitor în Rusia. Un bărbat a aruncat un băiețel de 18 luni de la etajul 5 al unui bloc. Luni, individul a fost arestat. Aleksey Levchenko, în vârstă de 42 de ani, a recunoscut fapta și a mărturisit că a aruncat copilul de la etaj deoarece s-a s-a enervat de plânsul său. Acuzat de omor, bărbatul riscă o condamnare pe viață. Copilul a fost găsit mort, cu capul înfășurat într-o pungă de plastic, la scurt timp după ce a fost lăsat în apartamentul lui Levchenko, situat în orașul Kirov.

La data de 11 mai, Levchenko a invitat două femei la o petrecere. Una dintre ele, despre care se știe că are 26 de ani și că se numește Ksenia, şi-a adus şi fiul cu ea. Copilul dormea în căruciorul său, când adulții au rămas fără alcool, iar femeile au ieșit să mai cumpere, potrivit presei locale. Astfel, micuțul a rămas în grija lui Levchenko.

În timp ce femeile erau la cumpărături, copilul s-a trezit şi a început să plângă. Conform anchetatorilor, Levchenko a încercat mai întâi să-l liniştească pe băiețel, punându-i o pungă de plastic pe cap.

Deoarece micuțul a continuat să plângă, Levchenko l-a aruncat pe acesta de la balconul aflat la 50 de metri înălțime, potrivit poliției. Copilul a rămas nemișcat pe pământ. O adolescentă l-a văzut și a chemat ambulanța.

Sosiți la fața locului, paramedicii au declarat copilul mort, după ce l-au examinat. Băiețelul încă mai avea punga de plastic pe cap.

Levchenko a fost arestat și și-a mărturisit crima. Oamenii legii au deschis, de asemenea, un dosar penal pentru neglijență împotriva serviciilor sociale locale, care știau că mama copilului obișnuia să consume alcool, însă nu au intervenit pentru a proteja băiețelul. În acest caz, ancheta este în curs de desfășurare.