mamaplus.md

Şi anul acesta revine Târgul de Crăciun

-
//
08.11.2018

Şi în această iarnă vom avea parte de Târgul de Crăciun. 

mamaplus.md

"Astăzi avem o hotărâre de Guvern care sper că va fi aprobată şi ţine de Târgul de Crăciun. Anul trecut s-a dovedit o sărbătoare foarte bine organizată,s-au bucurat peste 5.000 de copii care au avut acces gratis la distracţiile care le-au oferit Târgul de Crăciun. De aceea vestea bună e că şi anul acesta revine Târgul de Crăciun, conform acestei hotărâri. 

Sărbătoarea va fi petrecută între 15 decembrie şi 15 ianuarie. Nu-mi rămâne să mă bucur că am reuşit şi anul trecut să aducem Chişinăul în rândul capitalelor europene.

În perioada sărbătorilor de airnă cred că cu toţii ne-am bucurat de acea atmosferă care a fost creată, de aceea eu cred că dincolo de toate problemele cu care ne confruntăm în Republica Moldova efortul pe care îl depunem întru soluţionarea acestor probleme, au şi rezultate.

Trebuie să ne învăţăm şi să ne odihnim ca în Europa. Eu am toată certitudinea că organizatorii vor oferi şi anul acesta clipe frumoase şi rugămintea este ca de azi după ce aprobăm această hotărâre să meargă pregătirle mai intens, astfel încât să reuşim în termenii pe care ni i-am propus", a spus prim-ministrul Pavel Filip. 

Sursa: publika.md